Zoeken

Heb jij een boodschap aan de wereld?

World=U

Je hebt ideeën over hoe het beter kan. Bij jou in de buurt, maar ook in de rest van de wereld. Je wilt daar graag over in gesprek. En je wilt in actie komen. Samen met andere jongeren, experts, politici en ondernemers. Dat kan met World=U!

Wat is World=U?

World=U is een initiatief van de Rabobank, Nederland in Dialoog en het Wereld Natuurfonds. World=U draait om jongeren. En dan vooral de meningen van jongeren die zij over belangrijke maatschappelijke vraagstukken hebben.

World=U bestaat uit acht bijeenkomsten welke zijn verspreid over de periode van februari tot oktober 2012. In de eerste vier spreken we over wereldburgerschap, voedsel, klimaatverandering en welzijn & welvaart. In de bijeenkomsten daarna duiken we verder in één van de thema’s en gaan we samen met de deelnemers een activiteit organiseren gericht op het gekozen thema.

Het doel is dat we uiteindelijk samen een boodschap formuleren en deze presenteren aan Nijmegen, Nederland en zelfs de wereld. Want in november 2012 reist één van de Nijmeegse deelnemers af naar de Verenigde Naties in New York om met Ban Ki Moon te spreken over World=U! Voorafgaand aan dit gesprek bezoeken we samen diverse events en conferenties.

Wat biedt World=U je?

Door deel te nemen aan World=U kom je in contact met andere enthousiaste Nederlandse en buitenlandse jongeren en grote regionale en internationale partijen. We maken de boodschap zowel lokaal, nationaal als internationaal bekend om te zorgen dat jullie mening breed uitgedragen wordt. Daarnaast is deelname aan World=U goed voor je eigen ontwikkeling, netwerk en staat het mooi op je CV.

Wie zoeken we?

Wij zoeken jongeren tussen de 16 en 22 jaar die interesse hebben in de genoemde thema’s en bereid zijn om minimaal acht bijeenkomsten bij te wonen. Belangrijk is dat je op het gebied van de thema’s geen expert hoeft te zijn. Het gaat om jouw eigen ervaringen en mening. Iedereen kan dus meedoen aan World=U! Voor meer informatie kun je kijken op de website.

Aanmelden

Wil je graag deelnemen aan World=U of ken je iemand die het leuk vindt, stuur dan uiterlijk 31 januari een e-mail. Vermeld in je aanmelding je adres- en contactgegevens, leeftijd en school- of werksituatie. Ook voor vragen kun je hier terecht. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging voor de introductiebijeenkomst. We zien jouw aanmelding graag verschijnen!

Nijmegen, 11-1-2012

Deel op HyvesDeel op FacebookDeel op LinkedInDeel via TwitterDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail