Zoeken
Een goede hypotheek: betaalbare maandlasten.

Even voorstellen: team financieel advies

Het kopen van een woning is een van uw aankopen in uw leven. Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Onze financieel adviseurs helpen u er graag bij. Een aantal van onze financieel adviseurs stellen zich graag persoonlijk aan u voor.

Corline Fockert-van der Meijden

Corline de Fockert-van der Meijden

Sinds 2009 is Corline werkzaam bij de Rabobank. Zij heeft een frisse blik op de financiële markt. Corline levert in een adviesgesprek een professionele en persoonlijke bijdrage. Naast een goed onderbouwd advies vertelt zij ook graag meer over de Rabobank. 'Wij zijn meer dan een bank. Wij zijn een bank die een levenslange financiële relatie aan gaat'.

Henk Post

Henk Post

Henk Post is al sinds 1990 in verschillende functies werkzaam bij de Rabobank organisatie. Op dit moment is Henk financieel adviseur. Zijn uitdaging is om klanten te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst. Hij is er trots op dat de Rabobank een stabiele organisatie is. Dit vooral in een tijd waarin dit niet meer als een vanzelfsprekendheid wordt gezien.

Martijn Vermeulen

Martijn Vermeulen

In 1999 begon Martijn Vermeulen bij de Rabobank. Hij is gedreven om met klanten mee te denken en tot een passende productoplossing te komen. Het leukste van zijn werk vindt hij het leveren van maatwerk. Elke klantvraag kent zijn eigen verhaal. Hij is trots om deel uit te maken van een bank die een van de grootste spelers op de financiële markt is.

Maak direct een afspraak

Vraag een adviesgesprek aan of bel voor naar (0180) 639 639. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.