Advies over uw bedrijfsverzekering?

Heeft u alles geregeld voor uw vakantie

Verzekeren van risico's

Een ondernemer loopt risico. Bewust en onbewust. Daarom is het van belang dat u uw zakelijke risico’s in beeld heeft en weet wat u wel en niet moet en kan verzekeren voor uw bedrijf in Tilburg, Dongen, Rijen of Goirle.

Verzekeren van risico's

Bedrijfsrisico’s

Omdat risico's nu eenmaal bij het vak horen, verzekeren de meeste ondernemers alleen hun grootste risico's. Maar hoe houdt u als ondernemer uw verzekeringen up-to-date zonder dat u er constant mee bezig hoeft te zijn? Het antwoord: met Interpolis ZekerVanJeZaak® (ZeZA). Een uitkomst voor startende ondernemers. Wij brengen voor u de risico's in kaart en adviseren u hoe u hier verstandig mee om kunt gaan.

Uw belangrijkste bedrijfsrisico verzekerd

Een eigen bedrijf starten is een droom voor velen. Maar wat moet u allemaal verzekeren? Wij bieden u met ZekerVanJeZaak® een eenvoudig en overzichtelijk verzekeringspakket. Hiermee dekt u ondernemersrisico's op het gebied van schade, bedrijfsstagnatie en arbeidsongeschiktheid af. Alles overzichtelijk op één polis, tegen een voordelig tarief.

De voordelen op een rij

  • Gemak: binnen een half uur af te sluiten en u ontvangt uw polis digitaal
  • Geen opzegtermijn: u kunt uw polis per direct aanpassen of opzeggen
  • Bedrijfsgroei: uw groei is gedurende het jaar meeverzekerd
  • Service: 24 uur per dag, zeven dagen per week een deskundige en snelle schadeafhandeling

Vrijblijvend adviesgesprek

Iedere startende ondernemer heeft zijn eigen ideeën, wensen en behoeften. Maar iedere startende ondernemer loopt risico's. Kent u uw risico's  en weet u welke u wel en niet wilt verzekeren? Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht wat er gebeurt wanneer u als ondernemer arbeidsongeschikt raakt? Een deskundig verzekeringsadvies is dan ook essentieel voor iedere startende ondernemer.

Adviesgesprek aanvragen

Ons team van ervaren en deskundige adviseurs staat graag voor u klaar en geeft u een advies op maat.