Heeft u alles geregeld voor uw vakantie

Zakelijke producten voor de Startende Ondernemer

U heeft plannen om een eigen bedrijf te starten in Tilburg, Dongen, Rijen of Goirle. Maar weet u al wat u nodig heeft om succesvol van start te kunnen gaan? Wij begrijpen dat het opzetten van een onderneming tijd kost.

Zakelijke producten voor de Startende Ondernemer

Betalen en Ontvangen

Wanneer u een onderneming gaat starten is het natuurlijk belangrijk om over uw eigen zakelijke rekening te beschikken. De zakelijke rekening die alles heeft voor de startende ondernemer.

Startersvoordeel met het Rabo OndernemersPakket

Een bedrijf starten hoeft niet veel te kosten. Het Rabo OndernemersPakket kost u de eerste twee jaar slechts € 3 per maand. Daarnaast krijgt u als startende ondernemer de volgende voordelen:

  • twee jaar veel betalingsverkeer zonder kosten
  • twee jaar 20% korting op verzekeringen van Interpolis
  • voordelig financieren.

Geld lenen

Heeft u extra middelen nodig om uw bedrijf te starten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een bedrijfsauto of een bedrijfspand? Of alleen wat extra ruimte op uw rekening courant? Wij hebben verschillende financieringsvormen waarmee we voor iedere situatie een oplossing kunnen bieden. Als startende ondernemer krijgt u bovendien extra voordeel. Graag bekijken wij samen met u hoe we dit voor u kunnen regelen.

Adviesgesprek aanvragen

Onze ervaren en deskundige adviseurs staan voor u klaar en geven u advies op maat.