Studiekostencalculator

Financieren

Het opstarten van een eigen bedrijf of investeren in extra bedrijfsmiddelen lijkt een enorme opgave. Wij bieden financieringsproducten voor elke situatie, zoals het kopen van een pand of bedrijfsmiddelen. Ook bieden wij oplossingen die u financiële ruimte geven voor bijvoorbeeld debiteuren of voorraden.

Film: 'Financiering, wat komt erbij kijken?'

Financieringsproces

Hoe verloopt het traject na de financieringsaanvraag en wat doet de bank met de aangeleverde informatie? In de film vertellen drie ondernemers hun ervaring. We nemen u mee in het traject vanaf het moment van het stellen van de vraag tot aan de uitboeking van de financiering.

Financiering voor pand of grond

Voor mijn pand of grond

Een nieuw bedrijfspand of de aankoop van grond voor uw bedrijfsactiviteiten is een grote investering. Die doet u meestal voor de lange termijn. De financiering moet daarop aansluiten.

Financiering voor bedrijfsmiddelen

Voor mijn bedrijfsmiddelen

Een nieuwe machine of computer kunt u heel flexibel financieren. Soms kunt u deze financiering zelfs regelen zonder uw werkkapitaal aan te spreken.

Financiering voor debiteuren

Voor mijn debiteuren en voorraden

Uw debiteuren hebben nog niet betaald, maar u wilt uw crediteuren tijdig betalen. Onze financieringen bieden u extra ruimte.

Financiering voor het starten van een bedrijf

Om een bedrijf te starten

Een bedrijf starten is een hele onderneming. U wilt daarbij alles goed geregeld hebben. Met een passende financieringsoplossing kunt u snel aan de slag.

Financiering met garantstelling

Met garantstelling

Heeft u krediet nodig voor het starten, uitbreiden of innoveren van uw onderneming? Wij kunnen u ondersteunen met garantstelling door de overheid.

Een afspraak maken

Wilt u gebruikmaken van de kennis en ervaring van Rabobank Tilburg en omstreken bij uw bedrijfsfinanciering? Onze adviseurs bespreken de uitgebreide mogelijkheden graag met u, zodat we u een passende financiering aanbieden. Bel ons voor een afspraak op (013) 537 96 60.