Zoeken
Let op! Geld lenen kost geld.

Hypotheken

Droomt u van een serre, een nieuwe badkamer of een uitbouw of wilt u juist verhuizen en groter gaan wonen? Het kiezen van de juiste hypotheek is een belangrijke stap: een keuze voor meerdere jaren.

Man en vrouw beklimmen trap naar zolderverdieping

Kennis van de woningmarkt

Een advies van een specialist die met u meedenkt, is geen overbodige luxe als u op zoek bent naar de juiste hypotheek. Onze adviseurs Hypotheken en Vermogen hebben veel kennis van de woningmarkt op de Utrechtse Heuvelrug en zijn op de hoogte van de nieuwbouwprojecten in de regio. Bovendien hebben we regelmatig speciale nieuwbouwaanbiedingen voor u.

Uw hypotheek blijft up-to-date

Na het afsluiten van een hypotheek kunt u op ons blijven bouwen. We bespreken regelmatig met u of de hypotheek nog bij uw situatie past. Een nieuwe baan, kinderen, maar ook scheiden kunnen veranderingen zijn waardoor u uw hypotheek wilt bijstellen. Wij geven u dan ook graag een persoonlijk advies.

Een gedegen advies van de nummer 1 in hypotheken

De beste hypotheek is niet alleen een kwestie van de laagste rente. De adviseurs van Rabobank Utrechtse Heuvelrug denken met u mee voor een passende oplossing