Prinsjesdag 2015

Agrarisch ondernemen

De agrarische sector is een dynamische bedrijfstak, de markt is constant in beweging. Dit vraagt om specialistische kennis en daarom hebben verschillende Rabobanken hun agrarische expertise gebundeld. Samen sterker.

Food & Agri Team Midden-Nederland

De agrarische specialisten van vijf Rabobanken (Hilversum-Vecht en Plassen, Kromme Rijnstreek, Utrecht en omstreken, Rijn en Veenstromen en Utrechtse Waarden en Omstreken) vormen samen het Food & Agri team Midden-Nederland. Het Food & Agri team opereert vanuit Woerden, maar komt graag bij u op het bedrijf langs. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak.

Inspelen op ontwikkelingen

Met het Food & Agri team Midden-Nederland spelen we in op de ontwikkelingen en vernieuwingen in de agrarische sector en de behoefte aan specialistische kennis. Ontwikkelingen als specialisatie, uitbreiding van activiteiten, bedrijfsopvolging en bedrijfsbeëindiging zijn zaken waar u als agrarische ondernemer mee te maken kunt krijgen. Met ongeveer twintig agrarische specialisten heeft het Food & Agri team Midden-Nederland de expertise in huis om u actief en slagvaardig te ondersteunen bij belangrijke beslissingen voor en over de toekomst van uw onderneming.

Heeft u vragen óf wensen?

Neem gerust contact op met het Food & Agri team Midden-Nederland op telefoonnummer (0348) 559 669. óf via e-mail.

U kunt ons bezoeken aan de Middellandse Zee 15, 3446 CG in Woerden.

Ons postadres is: Postbus 2035, 3440 DA Woerden