Huis en hypotheek

Wonen
Huis en hypotheek Rabobank

De hypotheek die bij u past

U koopt voor het eerst een eigen huis en u zoekt een hypotheek die bij u past. Of u wilt uw huis verkopen, omdat u het huis van uw dromen heeft gevonden. Misschien woont u al jaren naar uw zin, maar wilt u verbouwen. Wij helpen u met een hypotheek die kan bijdragen aan uw plannen voor later. Uw huis als financieel fundament.

Vrijblijvend en kosteloos oriënteren

Een huis kopen of verbouwen betekent investeren én genieten van uw aankoop. Het gaat om veel geld. Laat u daarom goed adviseren. Om de hypotheek te kiezen die bij u past, is een persoonlijk en deskundig advies een voorwaarde. Dat begint met een vrijblijvend en kosteloos oriëntatie gesprek met een adviseur. U krijgt meer inzicht en dit persoonlijk gesprek kost helemaal niets. Na dit gesprek volgt het adviesgesprek waarvoor u net als bij elke andere hypotheekverstrekker advieskosten betaalt. Daarop kunt u ook nog besparen.

Rabobank Hypotheekdossier

Wanneer u zich voorbereidt in het Rabobank Hypoteekdossier kan de besparing op advieskosten oplopen tot € 450,-. Kijk op Rabobank Hypohteekdossier. U maakt snel en gemakkelijk voor u zelf een berekening van uw maandlasten en maximaal te lenen bedrag. Wel zo handig en efficiënt.

Rentetarieven

Een hypotheek is een lening die u afsluit bij de bank om een huis te kopen. Over deze lening betaalt u rente en deze rente bepaalt voor een deel uw maandlasten. U kunt kiezen uit twee verschillende rentevormen, namelijk vaste rente of variabele rente.

Maak een afspraak

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit voor een gesprek waarin we uw wensen en mogelijkheden bekijken. Bel (0348) 559 559 of vraag een adviesgesprek aan.

Verbouwen
Verbouwen

Verbouwplannen? Ontdek wat voor u financieel verstandig is

Een woning kan op een gegeven moment niet meer passen bij uw situatie en wensen. De badkamer is aan vervanging toe, u wilt meer ruimte of u wilt graag alles gelijkvloers. Dan kunt u verhuizen, maar bevalt uw woning nog goed, dan is verbouwen ook een optie.

U kunt er voor kiezen de verbouwing te financieren door een extra hypotheek te nemen. Houd er rekening mee dat een krediet of hogere hypotheek ook hogere maandlasten betekenen. Laat u hierover goed adviseren.

Bent u ook van plan om te gaan verbouwen?

Wij maken graag een afspraak om het financiële plaatje met u te bespreken. Bel (0348) 559 559 of vraag online een adviesafspraak aan.

Starters
Starters

Starters op de woningmarkt

"Een eerste huis kopen is veel te ingewikkeld." Dat vindt Iris, starter op de woningmarkt. Waar moet u nu eigenlijk allemaal rekening mee houden?

Hulp van A tot Z bij het kopen van uw eerste eigen woning

Als starter op de woningenmarkt komt er veel op u af. Een woning kopen is meer dan alleen het zoeken en vinden van een geschikt huis. Daarbij komen nog vraagstukken als de hypotheek, verzekeringen, het koopproces en de verhuizing. Waar moet u beginnen?

De Rabobank begrijpt gelukkig maar al te goed wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een eerste woning. Daarom helpen wij starters van A tot Z met het in kaart brengen van alle mogelijkheden en kansen voor het kopen van hun eerste huis. Wij geven u adviezen, afgestemd op uw wensen en eisen. Dit wordt in één keer goed geregeld. Samen met Rabobank Utrechtse Waarden kunt u dan ook met een gerust hart uw eerste woning kopen.

Adviesgesprek aanvragen

Het kopen van een eigen woning is spannend en leuk! Zeker als dit voor u de eerste keer is, kunt u wel hulp wat gebruiken. Vraag online een adviesgesprek aan of bel (0348) 559 559.

Overstappen
Hypotheek oversluiten

Maak ook de overstap naar een Rabobankhypotheek!

Valt de rente van uw huidige hypotheek binnenkort vrij? Vraagt u zich wel eens af of uw huidige hypotheek nog bij u past? Het is altijd goed om te bekijken of het aantrekkelijk is om uw hypotheek over te sluiten.

Is oversluiten interessant voor u?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van de hypotheekrente, de aflossing en/of de premie die u betaalt, de resterende rentevastperiode en de eventuele vergoeding die u moet betalen wegens vervroegd aflossen. Ook spelen mogelijke notaris- en/of taxatiekosten een rol. De financieel adviseurs van Rabobank Utrechtse Waarden helpen u graag om te kijken wat voor u verstandig is.

Uw hypotheek verandert met u mee

Alles in uw leven is voortdurend in beweging. Waarom zou uw hypotheek dan niet mee veranderen? Een huis moet rust geven en geen financiële stress. Daarom vertellen wij u graag in een persoonlijk adviesgesprek welke woonoplossingen wij u kunnen bieden bij het oversluiten van uw hypotheek. Wij zorgen ervoor dat uw hypotheek past bij uw persoonlijke situatie.