Prinsjesdag 2015

Jeugd en jongeren

Kinderen krijgen op jonge leeftijd al met geld te maken. Wilt u voor hen sparen of willen uw kinderen zelf voor iets leuks sparen? Rabobank Utrechtse Waarden e.o. biedt verschillende producten en mogelijkheden zodat uw kind al op jonge leeftijd de waarde van geld leert kennen.

Rabo Regenboog Rekening

Rabo Regenboog Rekening

Voor kinderen van 0 tot en met 15 jaar is er de Rabo RegenBoog Rekening. Met de Rabo RegenBoog Rekening spaart u met een aantrekkelijke rente voor bijvoorbeeld de studie of rijlessen van uw (klein)kind.

Rabo TopKid Rekening

Rabo TopKid Rekening

De Rabo TopKidRekening is de eerste eigen rekening van uw kind. Uw kind leert zelf geld storten en het, samen met u, weer op te nemen en krijgt een eigen TopKidpas (pinnen niet mogelijk). Met de Rabo TopKid Rekening leert uw kind dus spelenderwijs om te gaan met een eigen rekening.

Rabo Jongeren Rekening

Rabo Jongeren Rekening

Betalen via je eigen bankrekening is makkelijk en veilig. Met de Rabo Jongeren Rekening leer je snel hoe het allemaal werkt. Je merkt meteen hoe handig een eigen Bankpas is. En je krijgt rente over het bedrag dat op je rekening staat.

Baas Over Eigen Geld

B.O.E.G.

Je krijgt zak- en kleedgeld en je hebt een bijbaantje. Best wel wat inkomsten, maar geen vetpot. Misschien ga je straks je rijbewijs halen of op kamers. Dat kost ook geld. Hoe pak je dat goed aan? B.O.E.G. gaat over geld en jouw leven. Over hoe je in allerlei situaties slim met je geld kunt omgaan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze producten voor jongeren? Bel (0348) 559 559 of stuur een email.