Creditcard aanvragen

Leden hebben een streepje voor

De Rabobank is anders dan andere banken. Wij zijn een coöperatie. Hierdoor hoeven we niet te streven naar een zo hoog mogelijke winst, er zijn immers geen aandeelhouders. Daarom kunnen wij iets extra's doen voor onze maatschappij.

UW Rabobank steunt uw projecten

Rabobank Utrechtse Waarden e.o.  gebruikt een deel van de winst om sociaal-economische en maatschappelijke activiteiten in de regio te ondersteunen. Dit doen wij met donaties uit UW Coöperatiefonds.

Invloed en zeggenschap

De Rabobank heeft geen aandeelhouders maar leden. De invloed van leden vormt de kern van de coöperatieve Rabobank. De leden van Rabobank Utrechtse Waarden e.o. zijn vertegenwoordigd in een ledenraad. Deze ledenraad vormt een belangrijke schakel tussen de leden en de directie van onze bank.

Exclusief ledenvoordeel

Als klant van onze bank kunt u ook lid worden. Dat kost niets en verplicht u tot niets. Maar het levert wel wat op. Rabobank Utrechtse Waarden organiseert periodiek bijzondere activiteiten voor haar leden. Ook ontvangen leden ons ledenmagazine Dichterbij, met hierin interessante informatie, nieuws en exclusieve ledenaanbiedingen. Daarnaast bepalen de leden van onze bank hoe het geld in de kas van UW Rabobank Clubkas Campagne over het lokale verenigingsleven wordt verdeeld.

Word lid van UW Rabobank!

Bent u nog geen lid van Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken? Profiteer van de voordelen en vraag het lidmaatschap direct online aan