Private Banking

Private Banking
Private Banking

Het verhaal achter uw vermogen

Uw vermogen is meer dan een hoeveelheid geld; het is de weerslag van uw persoonlijke geschiedenis. Dat verhaal is het vertrekpunt van alles wat wij doen. Wij helpen u de keuze te maken die past bij uw persoonlijke situatie en houden u op de hoogte van actuele zaken via ons online Private Banking magazine.

Uw doelen en ambities

Niet onze producten, maar uw doelen en ambities zijn bepalend voor onze dienstverlening. Daarbij gaat het niet alleen om het realiseren van financiële doelstellingen. We hebben aandacht voor alle aspecten rond uw vermogen. Alles krijgt een passende plek in een duidelijke samenhang.

Uw adviseur

Als Private Banking relatie heeft u contact met uw eigen adviseur. Deze kent uw verhaal en zorgt ervoor dat het advies steeds aansluit bij uw situatie. Ook wanneer deze wijzigt. Uw adviseur biedt u toegang tot een sterk financieel netwerk en helpt u uw ambities waar te maken. Daarnaast heeft UW Rabobank een goede kennis van de lokale markt en toegang tot lokale netwerken.

Charity Desk

Veel klanten met vermogen hebben behoefte aan een klankbord bij het schenken aan een goed doel. Vaak spelen er specifieke vragen. Hoe kan ik een doel dat me nauw aan het hart ligt het beste steunen? Is de organisatie aan wie ik wil schenken wel betrouwbaar? Vragen waarmee de Rabo Charity Desk u kan helpen.

Contact

Uw vermogen. Onze zorg. Dat is Private Banking. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Bel (0348) 559 560 of stuur een email.

Uw situatie

Uw vermogen

Ieder vermogen heeft een eigen verhaal. Ook wat u met uw vermogen voor ogen heeft, is puur persoonlijk. Niet onze producten, maar uw doelen en ambities zijn bepalend voor onze dienstverlening.

Uw gezin

U wilt uw gezin later goed verzorgd achterlaten. Dan is het verstandig om nu al een aantal zaken te regelen. Wij adviseren u er graag over.

Uw inkomen

U wilt niet alleen nu voldoende inkomen hebben. Ook als u minder gaat werken of een sabbatical neemt. Of, hoewel u hier liever niet aan denkt, als u arbeidsongeschikt raakt. Uw adviseur vertelt u hier graag meer over.

Uw ondernemerschap

U heeft alles goed geregeld voor uw bedrijf. En privé? Onze adviseurs Bedrijven en Private Banking werken intensief samen en helpen u om uw zakelijke en privé financiën op elkaar af te stemmen.

Uw idealen

Heeft u een vermogen opgebouwd en wilt u iets terugdoen voor de maatschappij? De Charity Managers van de Rabo Charity Desk kunnen u ondersteunen om uw maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven.

Producten

Betalen

Van het snelle en eenvoudige Rabo DirectPakket tot de ruime mogelijkheden van het Rabo RiantPakket. Uw accountmanager adviseert u graag over het betaalpakket dat aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Sparen

Als u spaart laat u uw vermogen op een veilige manier groeien. Uw accountmanager adviseert u graag over de spaaroplossing die aansluit bij uw wensen en persoonlijke situatie.

Beleggen

Bij UW Rabobank kunt u beleggen op de manier die bij u past. Beleggen bij ons betekent verantwoord beleggen. Beleggen is immers geen doel op zich, maar een middel om uw doelen te bereiken. Op verantwoorde wijze. Welke beleggingsvorm past bij u?

Hypotheken

U heeft uw droomhuis gevonden, maar u weet nog niet welke financiële oplossing het beste daarbij past. Uw adviseur Private Banking kijkt niet alleen naar uw huidige situatie en vermogen, maar ook naar uw toekomstplannen. En veranderen deze, dan kijkt uw accountmanager of uw hypotheek hier nog bij past.

Verzekeren

Uw levens- en schadeverzekeringen afgestemd op uw persoonlijke situatie. Uw accountmanager regelt het voor u.

Contact

Uw vermogen. Onze zorg. Dat is Private Banking. Onze adviseurs zijn gecertificeerde financiële planners. Zij geven u advies over complexe financiële vraagstukken.

Maak een afspraak met een van onze Private Banking adviseurs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer (0348) 559 560 of per email.