Wilt u advies van de marktleider in MKB?

Heeft u alles geregeld voor uw vakantie

Startende ondernemers

Zelf een bedrijf beginnen: veel mensen dromen ervan. De vrijheid en kansen van het ondernemerschap lonken. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je zelfstandig aan de slag wilt? Onze adviseurs en verzekeringsspecialisten helpen je graag op weg.

Startende ondernemers

Startersdesk

Een eigen bedrijf is een uitdaging. Een goed idee is het uitgangspunt, maar hoe pak je het verder aan? Bij het realiseren van jouw uitdaging kun je wel wat advies gebruiken. Als startende ondernemer kun je daarom terecht bij onze Startersdesk aan de Overtoom 5 in IJsselstein. Heb je vragen vragen over het starten van een eigen bedrijf? Bel (0348) 559 669 en maak een afspraak. Op deze manier kunnen we je optimaal van dienst zijn.

Voordelig betalingsverkeer

Met het Rabo OndernemersPakket krijg je als startende ondernemer twee jaar gratis betalingsverkeer, twee jaar voordeel op verzekeringen en ook nog eens voordeel op drukwerk en websitebouw.

Starterscafé's

Om slimmer te starten als ondernemer heb je onder andere betalingsfaciliteiten nodig en een netwerk. Daarom bieden wij je als Rabobank graag de mogelijkheid om kennis te delen en kennis te maken met collega ondernemers uit de Utrechtse Waarden en omstreken. Wij organiseren ook dit jaar weer Starterscafé's. Een Starterscafé is een laagdrempelige bijeenkomst, speciaal voor jou als startende ondernemer. Hier kun je kennis opdoen maar ook kennismaken en ervaringen delen met collega ondernemers uit de regio. Wij bieden dit kosteloos aan, kom eens langs en ervaar het zelf! Wat staat er op de planning voor dit jaar?

Wil je meer informatie over het starten van een eigen onderneming?

Onze adviseurs staan voor je klaar. Bel voor een telefonisch advies óf het maken van een afspraak tel.nr. (0348) 559 669.