Wilt u advies van de marktleider in MKB?

Prinsjesdag 2015

Startende ondernemers

Zelf een bedrijf beginnen: veel mensen dromen ervan. De vrijheid en kansen van het ondernemerschap lonken. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je zelfstandig aan de slag wilt? Onze adviseurs en verzekeringsspecialisten helpen je graag op weg.

Startende ondernemers

Startersdesk

Een eigen bedrijf is een uitdaging. Een goed idee is het uitgangspunt, maar hoe pak je het verder aan? Bij het realiseren van jouw uitdaging kun je wel wat advies gebruiken. Als startende ondernemer kun je daarom terecht bij onze Startersdesk aan de Overtoom 5 in IJsselstein. Heb je vragen vragen over het starten van een eigen bedrijf? Bel (0348) 559 669 en maak een afspraak. Op deze manier kunnen we je optimaal van dienst zijn.

Voordelig betalingsverkeer

Met het Rabo OndernemersPakket krijg je als startende ondernemer twee jaar gratis betalingsverkeer, twee jaar voordeel op verzekeringen en ook nog eens voordeel op drukwerk en websitebouw.

The Next entrepreneur

Doe mee met The Next Entrepreneur 2015

The Next Entrepreneur biedt startende ondernemers voor de vierde keer op rij de kans zich te profileren als dé ondernemer van 2015. MKB Nederland en de Rabobank hebben de handen ineengeslagen om starters met ambitie op een professionele manier intensief en persoonlijk te begeleiden. Ook bedrijven die al enkele jaren aan het ondernemen zijn mogen meedoen. Deelname aan het programma is gratis, dus schrijf u snel in.

Wil je meer informatie over het starten van een eigen onderneming?

Onze adviseurs staan voor je klaar. Bel voor een telefonisch advies óf het maken van een afspraak tel.nr. (0348) 559 669.