Zoeken
Zet uw chipknip op nul

Het directieteam over Coöperatief bankieren 2.0

De dagelijkse leiding van uw Rabobank is in handen van het directieteam. De vier directieleden hebben ieder hun eigen achtergrond en aandachtsgebied. Maar wel met één uitgangspunt: in deze regio op een toonaangevende vernieuwende wijze bankieren. Oftewel: Coöperatief bankieren 2.0. Vanuit de gedachte dat we samen sterker zijn. Maak nader kennis met hen.

Barry van de Lagemaat, directievoorzitter

Barry van de Lagemaat, directievoorzitter

"Onze onderscheidende kracht is dat klanten, leden en medewerkers de Rabobank zijn. Vanuit de coöperatieve gedachte dat we Samen sterker staan, is ons hoogste doel dat u tevreden bent. Dat gold ruim 100 jaar geleden al en dat is nog steeds ons uitgangspunt. Ik noem het ook wel: traditioneel bankieren in een innovatief jasje. Nuchter én gebruikmakend van de mogelijkheden van deze tijd. Denk maar aan mobielbankieren, waarmee u kunt bankieren wanneer het ú uitkomt. Zo zijn we dus betrokken, dichtbij en toonaangevend. Met als doel om samen deze dynamische regio sterker te maken. Dat is mijn idee van coöperatief bankieren 2.0."

Ben Smeenk, directeur Bedrijven

Ben Smeenk, directeur Bedrijven

"De veelzijdigheid van het bedrijfsleven in deze Food Valley-regio en uitstekende arbeidsmoraal spreken mij bijzonder aan. Dat inspireert mij! Ik ervaar in de dagelijkse praktijk dat ondernemers een sparringspartner nodig hebben die je kent en waarvan je weet dat je financiën goed geregeld zijn. Rabobank Vallei en Rijn is die stabiele zakenpartner voor ZZP'ers, MKB’ers en het grootbedrijf. Juist in deze tijd. Wij hebben de specialisten die thuis zijn in de markt. Lokaal én internationaal. Of het nu gaat om business doen in Brazilië of Bennekom: Rabobank heeft hier en daar de kennis en contacten in huis om u vérder te helpen. Als onderneming én als ondernemer. Om het u makkelijk te maken kunt u op uw moment steeds meer zaken online regelen. En via de Rabo Kennis App delen we onze kennis over sectoren, branches en economische ontwikkelingen met u. Is dat niet coöperatief bankieren 2.0?"

Gerard van Hoeven, directeur Particulieren en Private Banking

Gerard van Hoeven, directeur Particulieren en Private Banking

"Door de tijd heen is uw wijze van bankieren veranderd. Maar de essentie bleef: Rabobank moet dichtbij zijn en u bepaalt het contact met uw bank. We laten dat in het bijzonder zien door in elke grote kern een vestiging met moderne faciliteiten te hebben. Onze medewerkers ontvangen u daar gastvrij. Daarnaast heeft u de Rabobank altijd in uw broekzak met de Rabo Bankieren App op uw smartphone. Die persoonlijke ‘touch’ vindt u ook in ons bedieningsconcept Rabobank Private Banking. Of het nu gaat om vermogensmanagement, bedrijfsoverdracht of maatschappelijke ambities: uw persoonlijke accountmanager heeft aandacht voor de aspecten rondom uw vermogen die het verdiend. En dat op een solide basis, die u van de Rabobank gewend bent. Zo brengen we coöperatief bankieren 2.0 heel dicht bij u."

Maarten Kranenburg

Maarten Kranenburg, directeur Bedrijfsmanagement a.i.

"Banken hebben te maken met verschillende stakeholders. Mede daardoor dienen bancaire vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te worden beoordeeld en afgewogen. Dit zoeken naar het juiste evenwicht geldt voor alle banken. Zeker ook voor een coöperatieve bank. Vanwege ontwikkelingen in technologie, wet- en regelgeving én veranderende maatschappelijke opvattingen, is het zoeken naar evenwicht geen eenmalige exercitie. Het is een continu proces. Het segment Bedrijfsmanagement ondersteunt dit proces onder andere door aandacht te vragen voor de 'beheerste bedrijfsvoering'. In alle aspecten van het bankieren. Als segment Bedrijfsmanagement geven we hier uitvoering aan door de afdelingen Control, Krediet Risico Management en Facilitair. Voor mij is Coöperatief bankieren 2.0 dan ook gelijk aan de continue zoektocht naar evenwicht."

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De directie staat open voor uw opmerkingen of suggesties voor verbetering van onze dienstverlening.