Leren omgaan met geld

Leren omgaan met geld

Goed omgaan met geld is belangrijk. Dit willen we onze jonge klanten meegeven. Door producten als de Rabo TopKid Rekening en Rabo JongerenRekening, maar ook met online tips, B.O.E.G., een speciale site voor jongeren, en de KidsGeldWijs App. Met deze app leren kinderen van zes tot elf jaar, door klusjes te verrichten en te sparen, spelenderwijs omgaan met geld. Wij verzorgen ook gastlessen en organiseren jaarlijks de Bankbattle, een kennisquiz dat gespeeld wordt door klassen op een aantal basisscholen in ons werkgebied. 

Leren omgaan met geld

Rabo Spaarweken

Wij maken sparen extra leuk voor kinderen. Jaarlijks organiseren wij de Rabo Spaarweken. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen samen met hun ouders via internetbankieren € 25,- op hun rekening storten. De kinderen krijgen dan een bioscoopkaartje voor de Rabo Filmpremière in de herfstvakantie. In 2014 organiseren wij de Rabo Spaarweken voor de 10e keer. Het belooft een verrassend feest te worden.

En meer...

Sporten, muziek maken of gewoon lekker spelen. Kinderen, jongeren en studenten moeten volop de kans krijgen om actief bezig te zijn, zich te ontwikkelen en te ontplooien. Daarom ondersteunen we veel clubs, verenigingen en initiatieven voor kinderen, jongeren en studenten.

0-11 jaar
regenboog rekening

Rabo RegenboogRekening (0-3 jaar)

De Rabo RegenboogRekening biedt u de mogelijkheid wat extra's opzij te zetten voor uw (klein)kind. Voor een studie of rijlessen. En natuurlijk ontvangt u een aantrekkelijke rente. Voor iedereen die bij Rabobank Vallei en Rijn een Rabo RegenboogRekening afsluit, ligt er een leuke verrassing klaar

Rabo TopKid Rekening (4-11 jaar)

Rabo TopKid Rekening (4-11 jaar)

Hoe jong uw kind ook is, geld speelt al snel een grote rol. Met de Rabo TopKidRekening leert uw kind al vanaf 4 jaar spelenderwijs om te gaan met geld. Met de Rabo TopKid Rekening krijgt uw kind zijn eigen spaarrekening, een bankpas en een mapje voor de afschriften. En als uw kind 12 wordt, gaat de rekening vanzelf over in een Rabo JongerenRekening. Open je nu een TopKid Rekening, dan krijgt uw kind een leuk cadeau!

12-18 jaar
jongerenrekening

Rabo JongerenRekening (12-18 jaar)

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en wil je zelf je bankzaken regelen? Dan is de Rabo JongerenRekening er voor jou. Je geld staat veilig op de bank en je krijgt er nog rente over ook. En heb je het geld nodig? Dan kun je dat zelf pinnen. Je kunt niet rood staan, dus je hoeft niet bang te zijn dat je teveel geld uitgeeft. Zo ben jij baas over je eigen geld.

internetsparen

Rabo InternetSparen

Wil je sparen voor bijvoorbeeld een nieuwe computergame of een eigen waveboard? Zet je geld dan apart op een spaarrekening. Je krijgt meer rente dan op je Rabo JongerenRekening. Met Rabo InternetSparen kun je zelf op internet zien hoeveel je hebt gespaard.

b.o.e.g.

Baas over je eigen geld

Een laptop kopen voor school of op vakantie naar Spanje met je vrienden. Je bereikt meer als je slim met je geld omgaat. Klinkt logisch, maar hoe pak je dat aan? Wij geven tips op Baas Over Eigen Geld, oftewel B.O.E.G. Lees hoe je slim met geld kunt omgaan, hoe anderen het doen en maak je eigen BOEGplan.

Studenten

Ede en Wageningen zijn echte studentensteden met duizenden studenten op de hogescholen en Wageningen Universiteit en Researchcentrum. Als student ben je de toekomst. Daarom vinden wij het belangrijk om er voor jou te zijn. Om te kunnen genieten van je studententijd helpt Rabobank Vallei en Rijn je om je bankzaken goed te regelen.

studentenpakket

Rabo StudentenPakket

Je bent student of je gaat binnenkort studeren. Je wilt overal je bankzaken regelen en checken of je studiefinanciering binnen is. En omdat studeren al duur genoeg is, profiteer je het liefst van speciaal voordeel voor studenten.

studentenvoordeel

Studentenvoordeel

Pak nu nog meer voordeel met je Rabo StudentenPakket. Speciaal voor studenten heeft de Rabobank Vallei en Rijn aantrekkelijke aanbieding samengesteld op het gebied van shopping, uitgaan, welness & sport, dagjes uit en reizen.

verzekeren op maat

Verzekering op maat voor studenten

Je gaat op kamers wonen en misschien wil je ook wel graag op reis. Rabobank Vallei en Rijn helpt jou  al je verzekeringen. Als student profiteer je van korting bij Interpolis. Zo is de inboedel in je studentenkamer verzekerd en ben je zelf verzekerd wanneer je op reis gaat. Alles overzichtelijk in één polis.