Rabo Online Bankieren

Zo gaat u aan de slag met Rabo Online Bankieren

Wij helpen u graag een handje om aan de nieuwe omgeving te wennen en alles te kunnen vinden. Hierbij laten we u een aantal basis stappen zien die u in de nieuwe omgeving kunt zien.

In gebruik nemen van Rabo Online Bankieren

Rabo Online Bankieren omgeving kunt u direct in gebruik nemen. U kunt uw browser ook registreren, door middel van de registratie maakt u een vijfcijferige code aan waar u voortaan mee inlogt in de omgeving. Liever met de Rabo Scanner inloggen? U kunt ook blijven inloggen met uw Rabo Scanner en bankpas.

Overboeken met Rabo Online Bankieren

Bij Rabo Online Bankieren kunt u er voor kiezen om betalingen te ondertekenen met uw vijfcijferige code of met uw bankpas en Rabo Scanner.

Transacties zoeken met Rabo Online Bankieren

U kunt uw transacties tot 1 september 2010 terug zien in Rabo Online Bankieren. Daarnaast kunt u in de nieuwe omgeving specifiek zoeken naar uw betalingen.

Downloaden van transacties of overzichten met Rabo Online Bankieren

In de Rabo Online Bankieren omgeving kunt u uw overzichten downloaden en opslaan of uitprinten.

Automatische incasso terugboeken met Rabo Online Bankieren

Een automatische incasso, is een betaling die automatisch van uw rekening wordt afgeschreven door een organisatie, hier geeft u zelf toestemming voor. Bent u het niet eens met een betaling? Dan kunt u deze incasso terugboeken.

Workshop Online Bankieren

Wilt u graag wat hulp bij het vertrouwd raken met de nieuwe omgeving? Meld u dan aan voor een workshop Online Bankieren. Neem hiervoor contact op met uw lokale bank.

Geld bestellen

Binnenkort kunt u eenvoudig geld bestellen binnen de nieuwe omgeving. Deze functie zal beschikbaar komen onder 'Zelf regelen'.

Beleggen in Rabo Online Bankieren

Meer informatie over de functionaliteiten voor beleggen vindt u op onze servicepagina over Beleggen.

Naar de servicepagina

Contact

Rabobank