Menigte op een festival

Festivaltips voor je portemonnee

Heb je deze zomer festivalplannen? Met de Rabo App regel jij in een handomdraai je bankzaken waar én wanneer je maar wilt. Dus ook vanaf jouw favoriete festival. Zo hou je grip op je geld. Ontdek onze festivaltips.

Spaar voor je tickets!

Sparen voor je festivaltickets gaat net iets makkelijker met een Spaarpotje in je Rabo App. Zo kun je beetje bij beetje geld overmaken naar jouw Festivalpotje en kun jij de zomer genieten van al je festivals op je whishlist. En natuurlijk zijn de Spaarpotjes ook handig om te sparen voor je zomervakantie, een koophuis of alvast je pensioen.

Maak een spaarpotje aan

Spaarpotje in de Rabo App

Nog genoeg geld op je rekening?

Nog even snel checken hoeveel geld je op je rekening hebt staan voordat je gaat festivallen? Zet dan de Saldochecker aan via je Rabo App. Zo zie je in 1 oogopslag op je inlogscherm hoeveel geld je nog hebt om te besteden. Kom maar op met die drankjes!

Je zet de Saldochecker aan in je app bij Zelf Regelen -> Voorkeuren -> Saldo op inlogscherm

Maak een potje aan met vrienden

Tip: Maak voor jullie festivalbezoek een ‘blanco’ Rabo Betaalverzoek aan in je Rabo App en laat iedereen van tevoren een bedrag inleggen. Zo maak je een gezamenlijk potje met geld aan en houden jullie grip op jullie uitgaven. Nooit meer onthouden wie wat bepaalt.

Je stuurt een Rabo Betaalverzoek vanuit Mijn Overzicht.

Bankpas kwijt?

Je bankpas kwijtgeraakt op het festival? Geen zorgen. Via je Rabo App blokkeer je je bankpas direct met 1 druk op de knop. En je vraagt eenvoudig een nieuwe pas aan. Bankpas toch weer gevonden? Ook deblokkeren doe je zelf via je app.

Je blokkeert je bankpas in je app bij Zelf Regelen -> Bankpas.

Blokkeer je pas in de Rabo App

Betaal contactloos

Snel even die drankjes aftikken voordat het optreden begint? Stel contactloos betalen in en betaal vliegensvlug bij de bar. Zo hoef je niet steeds je pincode in te geven tijdens het afrekenen. En sta je vooraan bij je favoriete artiest.

Stel Contactloos betalen in

Telefoon kwijt?

Het zal je gebeuren. Je bent je telefoon kwijtgeraakt op een festival. Dag alle leuke festivalfoto’s en alle appjes met je vrienden. Met een BuitendeDeurverzekering is je smartphone buitenshuis verzekerd voor schade, verlies of diefstal. Zo voorkom je dat je festivaldagje eindigt in een drama.

Je sluit de verzekering af via Zelf Regelen -> Nieuw product -> Verzekering-> Wonen

Nog geen Rabo App?

Service en Contact