PinPin de coolste zakgeld app

Rabo PinPin

Heeft jouw kind al een eigen PinPin betaalpas? Kinderen tot 10 jaar ontvangen bij het openen van een Rabo JongerenRekening de PinPin betaalpas om de eerst stapjes te maken in de digitale financiele opvoeding. De PinPin zakgeldapp is niet meer beschikbaar, maar ken jij Hackshield al?

hackshield 5-10 jaar

Ken jij Hackshield al?

HackShield leert kinderen tussen de 8 en de 12 jaar oud spelenderwijs hoe ze zichzelf en hun omgeving wapenen tegen cybercriminaliteit. Via een spannend spel in de gratis Hackshield app worden kinderen opgeleid tot Cyber Agents die online gevaar kunnen herkennen en voorkomen. Dit leidt tot bewuster en veiliger online gedrag. Naast de basistraining staat er Quests klaar. In deze korte missies leert je kind nog meer over cyberveilige onderwerpen zoals:

WachtwoordenPhisingVeilig en verstandig met (online) geld omgaanGeldezels en hoe je voorkomt dat je een geldezel wordtEn dat is nog niet alles. Als je kind klaar is met de levels en Quest kan je kind zelf aan de slag met het maken van eigen levels!

Heb jij ook steeds minder contant geld in huis voor zakgeld?

Niet gek met een digitaliserende samenleving. Stel automatisch zakgeld overboeken in naar de Rabo JongerenRekening van je kind. Dan hoef je niet meer op zoek naar contant geld.

Vraag een gratis betaalpas aan voor je kind

Via je Rabo App vraag je eenvoudig een betaalpas aan voor de Rabo JongerenRekening van je kind. Heb je nog geen betaalrekening voor je kind? Open deze eenvoudig online.

Veelgestelde vragen over de Rabo PinPin app