Het onderdeel 'Lenen' is op dezelfde manier toegankelijk als je rekeninginformatie. Als je een opname van je Doorlopend Krediet of Studentenkrediet wilt doen, gebruik je de Rabo Scanner op dezelfde manier als bij de transacties binnen 'Internetbankieren'.

Getoonde informatie

In Rabo Internetbankieren vind je informatie over je Doorlopend Krediet, Studentenkrediet en/of Persoonlijke Lening. Heb je wel een lening bij de Rabobank, maar zie je de informatie hierover niet terug in Rabo Internetbankieren? Neem dan contact op met je Rabobank.

Heb je meerdere kredieten, dan is er een overzichtscherm en een detailscherm beschikbaar. Wil je naar het detailscherm, klik dan op het overeenkomstnummer. Voor klanten met één krediet wordt dit scherm direct getoond. Een Persoonlijke Lening heeft geen detailscherm.

Help

Een toelichting over de getoonde informatievelden vind je door op de betreffende onderstreepte kop te klikken.

Openingstijden

De informatie over Lenen is beschikbaar op werkdagen van 8:00-23:00 uur en in het weekend van 10:00-22:00 uur.

Foutmeldingen

Als je ondanks de helpinformatie en eventueel getoonde foutmeldingen nog vragen hebt, dan kun je contact opnemen met je Rabobank.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan de getoonde kredietinformatie of aan het doen van een heropname.

Opname

Er is geen minimumopnamebedrag.

Aanvraagformulieren

Formulieren voor een aanvraag of een transactie zijn direct te bereiken vanuit de getoonde schermen. Zodra je een aanvraag hebt verstuurd, neemt je Rabobank zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie

Lees meer over Lenen bij de Rabobank