Rabo ToekomstSparen

Wil je je pensioenpotje aanvullen? Met Rabo ToekomstSparen spaar je op een belastingvriendelijke manier voor je pensioen. Je tegoed staat tijdens de looptijd vast.

    Ontvang een rente van maximaal 3,25%* over je inlegSpaar met belastingvoordeelKies of je wilt sparen met een variabele of vaste rente

*Rentewijzigingen voorbehouden

Illustratie pot met geld en fotolijstje

Sparen voor je pensioen

Met Rabo ToekomstSparen bouw je op belastingvriendelijke wijze een tegoed op dat je straks kunt gebruiken als aanvulling op je pensioeninkomen. Stort bijvoorbeeld nu maandelijks of jaarlijks een bedrag en laat de rente zijn werk doen. Veel mensen kiezen hun AOW-leeftijd als de einddatum en laten vanaf dat moment het opgebouwde tegoed via een uitkeringsproduct periodiek uitkeren als aanvulling op hun inkomen.

Zo werkt Rabo ToekomstSparen

Illustratie laptop

Open Rabo ToekomstSparen

Het gemak van online.

Illustratie pot met geld en fotolijstje

Storten of kapitaal overdragen

Stort een bedrag vanuit een betaal- of spaarrekening die op je eigen naam staat. Of draag het lijfrentetegoed over dat je ergens anders hebt opgebouwd. Iedere inleg krijgt een eigen vaste rente, afhankelijk van de resterende looptijd. Tenzij je Rabo ToekomstSparen met een variabele rente hebt gekozen.

Illustratie bloempot met geldplant

Tijdens de looptijd

Laat je tegoed groeien.

Springende muntjes

Pensioenleeftijd bereikt

Tijd om te genieten van je pensioen. Laat je opgebouwde tegoed periodiek uitkeren via een uitkeringsproduct.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voorwaarden?

Lees voordat je kiest voor Rabo ToekomstSparen de voorwaarden goed door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Om Rabo ToekomstSparen te kunnen afsluiten moet je in Nederland wonen. Dit is ook het geval als je straks een uitkeringsproduct bij ons wilt afsluiten.

Productkenmerken en voorwaarden Rabo ToekomstSparenVergelijkingskaart vermogen opbouwen - Rabo ToekomstSparen

Klaar om te starten met Rabo ToekomstSparen?

Chat of (video)bel met ons als je nog vragen hebt. Wij geven geen advies, wel inzicht in de productkenmerken en -voorwaarden zodat je zelf een onderbouwde keuze kunt maken. Wil je eerst meer inzicht in jouw persoonlijke (toekomstige) financiële situatie, plan dan een kosteloos gesprek in.