Einddatum Rabo ToekomstSparen

Mijn Rabo ToekomstSparen komt vrij. Wat nu?

U kunt tot en met 31 december van het volgende kalenderjaar kiezen wat u met uw gespaarde tegoed wilt doen. Als u niet op tijd beslist, ziet de Belastingdienst dit als afkoop. U betaalt dan inkomstenbelasting (maximaal 52%) en soms een boete (maximaal 20%) over het kapitaal, tenzij u van hen toestemming krijgt om alsnog een keuze te maken.

Hulp bij uw keuze

Wij helpen u graag met het maken van een keuze. U kunt een gratis oriƫnterend gesprek aanvragen of online uw mogelijkheden bekijken. Na het inloggen krijgt u een overzicht van uw rekeningen Rabo ToekomstSparen. U krijgt per rekening een overzicht van uw mogelijkheden, afhankelijk van uw leeftijd en het fiscale regime. U krijgt geen advies.

Ik kan niet inloggen

Advies over uw vrijkomende lijfrente

Wilt u advies over uw vrijkomende lijfrente? In een gratis oriƫntatiegesprek bepalen we welke vorm van advies bij u past. Wij bespreken uw wensen en geven u informatie over de mogelijkheden. Dit vrijblijvende gesprek kan zowel bij uw Rabobank als telefonisch plaatsvinden. Hierna kunt u eventueel kiezen voor een betaald adviesgesprek. Soms kunt u een product ook zelf afsluiten.

Wilt u uw rekening Rabo ToekomstSparen verlengen of afkopen? Hiervoor betaalt u geen advieskosten.

Meer lezen over adviesgesprek en kosten