Tegoed gouden handdruk komt vrij

Uw rekening Rabo GoudenHanddrukSparen of goudenhanddrukspaarrekening bij een andere aanbieder bereikt binnenkort de einddatum. Binnen zes maanden na de einddatum moet u een keuze maken: doorsparen of uitkeren.

Doorsparen of uitkeren

Als u voldoende inkomen heeft, kunt u ervoor kiezen om uw uitkering uit te stellen en door te sparen. Maar u kunt het tegoed ook laten uitkeren: periodiek of in één keer. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Uw tegoed periodiek uitkeren regelt u bij de Rabobank, maar u kunt ook kiezen voor een andere aanbieder. U kunt bij Rabobank doorsparen indien u al een rekening Rabo GoudenHanddrukSparen heeft. Het is niet meer mogelijk om een rekening Rabo GoudenHanddrukSparen te openen.

Doorsparen

Tot uiterlijk 31 december van het jaar waarin u de AOW-leeftijd bereikt, kunt u de einddatum van uw rekening Rabo GoudenHanddrukSparen verlengen.

Rabo GoudenHanddrukSparen

U verlengt uw rekening Rabo GoudenHanddrukSparen door een nieuwe afspraak te maken met uw Rabobank over de einddatum.

Gouden handdrukverzekering

Heeft u een goudenhanddrukverzekering afgesloten met onze bemiddeling? Dan kunt u de einddatum van uw verzekering verlengen. Hieraan zijn mogelijk kosten verbonden.

Uw tegoed periodiek laten uitkeren Uw tegoed in één keer laten uitkeren

Advies over uw vrijkomende goudenhanddruktegoed

Wilt u advies over welke mogelijkheid bij u past? Aan een advies zijn kosten verbonden. Daarom brengen wij graag vooraf uw wensen op het gebied van advies in kaart. Dit doen we in een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek, telefonisch of bij uw Rabobank. Na dit gesprek kunt u kiezen voor een betaald advies. Soms kunt u een product ook zelf afsluiten.

Maak een afspraak

Meer lezen over een adviesgesprek en kosten