Maak een afspraak over Rabo ToekomstSparen

Wat bespreken we in het gratis oriëntatiegesprek?

In het oriëntatiegesprek brengen we uw wensen en behoeften voor later in kaart en leggen wij het vervolgtraject aan u uit. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Uw inkomen voor later
    We bekijken of het inkomen vanuit uw opgebouwde pensioen en AOW hoger of lager is dan uw huidige netto inkomen. En of u hiermee vooruit kunt.
  • Uw fiscale jaarruimte
    Op basis van de A-factor op uw Uniform Pensioenoverzicht en uw jaaropgave kunnen wij uw fiscale jaarruimte berekenen. Dit is het maximale bedrag dat u in een jaar belastingvriendelijk op een rekening Rabo ToekomstSparen mag storten.
Maak een afspraak

Na het oriëntatiegesprek bepaalt u of u een vervolggesprek wilt of dat u zelf het product wilt afsluiten.

Met advies of zelf afsluiten

 

In het oriëntatiegesprek brengen wij uw wensen in kaart en geven u uitleg geven over het vervolgtraject. Daarna bepaalt u of u een vervolggesprek wilt of dat u zelf het product wilt afsluiten. Aan een vervolggesprek zijn kosten verbonden. Hieronder ziet u de verschillen tussen zelf afsluiten en met advies.

Uitgebreid advies
Compact advies
Zonder advies
Uw financiële situatie nu en in de toekomst bepalen
-
-
Huidige lijfrenteproduct beoordelen
-
Juiste product kiezen
-
Afsluiten product door adviseur
-
Adviesrapport

 Uitgebreid

 Beknopt

-
Gratis aanvullend advies tijdens looptijd
-
-

Advieskosten
€ 740*
€ 385
-
Afsluitkosten rekening
€ 55
€ 55
€ 55


*Een rekening Rabo ToekomstSparen zelf afsluiten is niet mogelijk zonder particuliere betaalrekening en Rabo Scanner van de Rabobank. Ook kunt u niet zelf afsluiten als u ondernemer bent en uw stakingswinst of oudedagsreserve wilt storten.

 

Maak een afspraak