Je hebt hard gewerkt voor je vermogen, daarom wil je hiervoor de juiste zorg en aandacht. Samen kijken we hoe je jouw doel kunt bereiken. Wij geven je inzicht in de mogelijkheden zodat je kunt beleggen op de manier die bij je past.

Je portefeuille wordt op koers gehouden door onze specialistenOnze nuchtere kijk op zaken en ervaring zorgen voor solide rendementenDuurzaam assortiment
Afspraak maken

Individueel Vermogensbeheer

Heb je specifieke wensen voor de invulling van je beleggingsportefeuille of ben je gebonden aan regels voor de invulling van je portefeuille? Dan kun je bij ons kiezen voor Individueel Vermogensbeheer.

Meer over Individueel Vermogensbeheer

Meer oplossingen

Wil je bijvoorbeeld zelf beleggen of een andere vorm van Rabo Beheerd Beleggen? Of sparen met een vaste- of variabele rente? Kijk dan eens hier.

Beleggen bij de Rabobank Sparen bij de Rabobank

Money Meets Ideas: ondernemers helpen groeien

Wij brengen je graag in contact met ondernemers die kapitaal en kennis zoeken. Een mooie manier om als investeerder betrokken te raken bij de ideeën en plannen van (andere) ondernemers. Dit doen we via Money Meets Ideas. 

Lees meer over Money Meets Ideas

Dit is beleggen bij de Rabobank...

Eén plek voor al je financiën

Met de Rabo App heb je altijd en overal actueel inzicht in je beleggingen.

Nuchtere visie op beleggen

Onze strategie is gebaseerd op onderzoek en analyse. Dit geeft rust en solide resultaat.

Oog voor mens en milieu

Wij gebruiken hiervoor internationaal erkende standaarden die rekening houden met mens, milieu en goed bestuur. En vragen fondshuizen met wie wij samenwerken dat ook te doen.