Wat kunt u verwachten van Private Banking?

onze dienstverlening
  • relatiebeheer met diepgang
  • ruime kennis en ervaring
  • monitoring
  • afgestemd op de levensfase waarin u zich bevindt

Relatiemanagement met diepgang

Om uw vermogen te beheren stelt u vanzelfsprekend hoge eisen aan uw relatiebeheer. De Rabobank hecht waarde aan persoonlijke aandacht en geeft u graag advies op maat. U bent de regisseur van uw doelen, wensen en ambities. Uw accountmanager helpt deze te verwezenlijken en zoekt naar passende oplossingen. Hij is uw vaste aanspreekpunt en is de schakel naar adviseurs met de juiste expertise binnen de bank.

Persoonlijk team

Als u een groter of complex vermogen heeft formeert Rabobank Private Banking een persoonlijk team om uw vermogen structureel te beheren. Dit team bestaat uit minimaal een Vermogensmanager, een Vermogensstructureerder en een Vermogensbeheerder. Voor specifieke vraagstukken wordt dit team aangevuld met andere specialisten. Deze extra dienstverlening binnen Rabobank Private Banking heet Rabo Vermogensmanagement.

Kennis en ervaring

Welke beleggingsstrategie past bij u? Wat is de meest doordachte manier om van bedrijfsvermogen privévermogen te maken? Hoe krijgt uw nalatenschap een afgewogen structuur? En hoe kunt u straks uw plannen voor de toekomst verwezenlijken? Onze adviseurs helpen u samen met onze specialisten bij het vinden van een passende oplossing. Zij maken hierbij gebruik van jarenlange ervaring en expertise.

Monitoring

Het is belangrijk in de gaten te houden of eerdere beslissingen nog steeds de juiste zijn. Monitoring en waakzaamheid bij advies zijn het bewijs van onze betrokkenheid. De adviseur houdt ook een vinger aan de pols en speelt in op bewegingen in de markt die van belang kunnen zijn.

Aanpassing aan uw levensfase

U bevindt zich telkens in een andere levensfase.  Verandering van levensfase brengt vaak andere wensen met zich mee. Dit vraagt om aanpassing in onze dienstverlening. Ambities verdwijnen niet, ze krijgen alleen een andere invulling. Wij houden rekening met deze verschillende fasen en bieden u daarbij passende oplossingen.