Uw inkomen voor uw naasten

Is de toekomst van uw naasten goed geregeld?

Niet alleen uw toekomst telt, ook die van uw naasten. U wilt ook voor hen alles goed regelen. Tijdens uw leven, maar ook als u er niet meer bent. Zorg nu goed voor de financiële toekomst van uw naasten.

Uw kinderen

U geeft uw (klein)kinderen graag een goede start voor later, bijvoorbeeld als ze gaan studeren of als ze een eigen woning willen kopen. Rabo GeneratieSparen Plus helpt u daarbij. Rabo GeneratieSparen Plus is een spaarrekening waar u fiscaal voordelig uw schenking op kunt storten. Ook kunt u tijdens uw leven geld aan uw (klein)kinderen slim schenken. Dit kan jaarlijks tot een bepaald bedrag, zonder dat ze hierover schenkbelasting hoeven te betalen. Eenmalig belastingvrij een groot bedrag schenken kan ook.

Meer lezen over Rabo GeneratieSparen Plus

Meer lezen over schenken en nalaten

Uw (ex-)partner

U staat er liever niet bij stil, maar toch is het verstandig om u af te vragen of uw partner de maandelijkse lasten zonder u kan blijven dragen. Wanneer u gescheiden bent, is deze vraag nog relevanter. Uw huidige partner moet uw nabestaandenpensioen namelijk delen met uw ex-partner. Maak een afspraak met uw adviseur voor advies op maat.

Contact

Rabobank