Estate Plan

Inzicht in de financieel-juridische gevolgen van overlijden

U wilt uw nalatenschap zo goed mogelijk regelen. Zodat uw nabestaanden wel de lusten, maar zo min mogelijk lasten van uw vermogen overhouden. Een Estate Plan geeft u inzicht in de financieel-juridische gevolgen van overlijden. De basis voor dit document zijn uw financiële situatie van nu, uw eventuele huwelijkse voorwaarden en uw testament.

Mogelijkheden voor uw nalatenschap

U weet niet wat de samenstelling van uw vermogen is op het moment dat u komt te overlijden. In het Estate Plan kijken we daarom wat u nu al kunt doen om het regelen van uw nalatenschap straks soepel te laten verlopen. Als u een partner heeft, geven we bijvoorbeeld aan welke mogelijkheden u heeft om hem of haar maximale flexibiliteit en beschikking te geven over uw nalatenschap. Daarnaast leest u wat u nu al kunt doen om de erfbelasting te beperken.

Regel het nu goed voor later

Een Estate Plan maken we voor een vast tarief van € 3.000. Dit plan kunt u vervolgens bespreken met uw notaris. Die kan naar aanleiding hiervan uw testament opstellen of aanpassen en eventueel de huwelijkse voorwaarden wijzigen.

Als u klant bent van Vermogensmanagement, is Vermogenszorg meer geschikt voor u.

Lees meer over Vermogenszorg

Contact

Rabobank