Ben jij één van de duizenden Nederlandse verkeersvliegers? Ga dan in gesprek met ons. Onze adviseurs kennen de luchtvaartbranche en weten wat er speelt bij de meeste luchtvaartmaatschappijen. Specialisten die jouw taal spreken en die je graag verder helpen met oplossingen op maat. Of het nu gaat om een hypotheek of het opbouwen van vermogen.

Hypotheek

Compensaties, toeslagen, specifieke inkomensbestanddelen… Als piloot weet jij als geen ander hoe je inkomen opgebouwd kan zijn. Hoe fijn is het als de adviseur waarmee je jouw hypotheek bespreekt je situatie kent en je begrijpt. Dat scheelt uitleg en miscommunicatie. Voor piloten kan de Rabobank vaak een extra stap zetten, vraag hiernaar!

Vermogen

Hoe zorg je er nou voor dat je het maximale uit je inkomen haalt? Onze adviseurs en Vermogensplanners denken met je mee. Zij hebben ervaring in het begeleiden van piloten en hun vermogen, ook als het gaat om bijvoorbeeld pensioenopbouw. Ga maar eens na voor jezelf: de overheid heeft de pensioenopbouw gemaximeerd, waardoor je inkomen na je pensioenleeftijd fors terugvalt. Slim om nu al eens te bespreken dus.

Wij staan voor je klaar

Binnen de Rabobank vormen wij een hecht team waar de lijnen kort zijn. Je hebt dus altijd snel contact met de juiste mensen. Laat je gegevens achter, dan bellen wij je snel!

Ik wil een gesprek