Samen meer bereiken

Rabobank is opgericht als coöperatieve bank: door boeren, voor boeren. Door de handen ineen te slaan, en samen op te staan, kunnen we vooruitgang boeken. Het gaat hier om onze business. Belangrijker nog: het gaat om onze gemeenschappelijk toekomst. We staan op voor issues met een grote maatschappelijk impact, en we staan op voor onze klanten. In Nederland, en in de wereld. Maar dit doen we niet alleen, dit doen we samen. Want samen kunnen we meer bereiken.

Samen meer bereiken

Onze missie is Growing a better world together. Hiermee willen we een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en het duurzaam voeden van de wereld. We geloven dat als we ons netwerk, kennis en kapitaal verbinden aan dat van andere partners, we mensen in beweging kunnen krijgen. Alleen door samen te werken, en hierdoor samen te groeien, lukt het ons om oplossingen te creëren en initiatieven te ontplooien.

Infographic & animatie: Rabobank in 2018

De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam voeden van de wereld. Dit doen we uiteraard niet alleen. We pakken issues op, samen met onze klanten én samen met onze partners. Stap voor stap. Zo creëren we echte verandering met impact. Welke? Lees onze cijfers en ambities in onderstaande infographic. Of bekijk de animatie bovenaan de pagina.

Man verzamelt tomaten

Onze maatschappelijke impact

Onze ambitie: Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan het welzijn en de welvaart in Nederland én aan het duurzaam voeden van de wereld.

Samen meer bereiken, ook bij u in de omgeving

Met 101 banken in 12 provincies, weten we precies wat er lokaal leeft en waar we een positief verschil kunnen maken. Samen met partners en klanten. Wilt u weten waarin en hoe we als bank een verschil maken in uw regio? Bekijk hieronder dan de maatschappelijke impact in uw omgeving. Ontdek meer over onze maatschappelijke impact via #samenmeerbereiken.

Noord-Holland Zuid-Holland Utrecht Zeeland Noord-Brabant
Limburg Gelderland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen