Verzekeringen bekijken en wijzigen

Heb je verhuisplannen? Ga je samenwonen of trouwen? Is er een kindje op komst of juist iemand overleden? Bij veranderingen is het belangrijk om je verzekeringen van Interpolis te wijzigen. Zo passen ze altijd bij je nieuwe situatie. Pas je verzekeringen zelf aan in internetbankieren of de Rabo App.

Wil je meer dan één verzekering wijzigen?

Neem dan telefonisch of via chat contact met ons op en wij regelen het voor je.

Kun je niet inloggen?

Log dan in via iDIN. Met de gegevens van een andere bank kun je je verzekeringen bekijken.

Wat kan ik bekijken en wijzigen in de Rabo App?

In de Rabo App kun je de volgende verzekeringen bekijken en wijzigen.

    Voertuigen, zoals auto, fiets en motor Reizen, zoals de doorlopende reisverzekering en doorlopende annulering Wonen, zoals woonhuis, inboedel en BuitenDeDeur Zorg, zoals ZorgActief en ZorgCompact Gezin, zoals aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Betaalgegevens wijzigen

Wil je de betaalgegevens van je Alles in één Polis wijzigen? Ga naar je verzekeringen in de Rabo App of internet bankieren en klik op het polisnummer. Kies daarna de knop 'Betaalgegevens aanpassen'.

Incassodatum aanpassen

Wil je de incassodatum van de Interpolis Alles in één Polis laten aanpassen? Vul dan onderstaand formulier in. De nieuwe incassodatum gaat binnen 2 maanden na verwerking in.

Zo bekijk of wijzig je je verzekering

Tip: als je geen betaalrekening bij ons hebt of je maakt geen gebruik van internetbankieren, neem dan contact met ons op. Je kunt de wijziging dan niet online regelen.

1
Inloggen

Log in in internetbankieren of de Rabo App

2
Klik in 'Overzicht' op 'Verzekeringen'
3
Selecteer de verzekering

Die je wilt bekijken of wijzigen

4
Kies 'Aanpassen'
5
Kies 'Ondertekenen'

De wijzigingen gaan in op de datum die je hebt gekozen. Je ontvangt een bevestiging inclusief je nieuwe premie in je 'Berichten' inbox.

Plan een belafspraak

Wil je liever persoonlijk contact? Vul dan het formulier in en wij bellen je terug. In dit vrijblijvende gesprek vertellen we je meer over onze verzekeringen zodat je een goede keuze kunt maken.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?