Polisblad en -voorwaarden ontvangen

Als je een verzekering van Interpolis afsluit dan ontvang je het polisblad en de voorwaarden kort voor de ingangsdatum van je verzekering. Op je polis staat alle informatie over het verzekeringscontract, bijvoorbeeld welke dekking je hebt en hoelang de verzekering geldt.

Manier van ontvangen van je polis veranderen

Ontvang je je polis op papier en wil je overstappen naar digitaal? Of juist andersom? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Voorwaarden bekijken

Als je een verzekering afsluit, wil je kunnen nalezen of die dure zonnebril nou wel of niet vergoed wordt als hij van je hoofd waait tijdens een boottrip rond Madeira. In de voorwaarden van een verzekering, ook polisvoorwaarden genoemd, staat wat wél wordt vergoed en wat níet wordt vergoed (de uitsluitingen) bij schade. Je ontvangt de voorwaarden als je de verzekering afsluit. Daarna ontvang je ze alleen nog als Interpolis iets in de voorwaarden verandert, of als je zelf je verzekering wijzigt.

Papieren verzekeringsvoorwaarden stopzetten

Ontvang je je verzekeringsvoorwaarden nu per post en wil je ze liever digitaal ontvangen? Neem contact met ons op en wij regelen het voor je.

phone

Hulp nodig?