Tot 50% korting op kaarten Indoor Brabant

Ledenaanbiedingen

Actie uitverkocht

Rabo Familiedag in Stedelijk Museum

Op zondag 19 april vindt de Rabo Familiedag plaats in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Op deze dag is er een speciaal programma voor jong en oud met workshops, ontdekkingstochten en veel meer.

Meesterwerk in concert

Kruip in het hoofd van de meester

Op 7 mei ontrafelt dirigent Jules van Hessen de geheimen van de beroemde Vuurvogel van Igor Stravinksy. U betaalt als lid van de Rabobank slechts € 15 voor dit meesterwerk in concert.

Actie uitverkocht

Leer mountainbiken van een kenner

Op 29 maart geven Jan Weevers en renners van twee Rabobankteams een mountainbike-clinic in de omgeving van Apeldoorn. U leert er mountainbiketechnieken als klimmen, springen en remmen.

Tandemfietsen

Kaarten met korting voor WK Aangepast Wielrennen

Op zaterdag 28 en zondag 29 maart vindt het wereldkampioenschap Aangepast Wielrennen plaats in Apeldoorn. Speciaal voor Rabobankleden is er een rondleiding meet & greet met de paralympische selectie.

De Efteling

Rabo Ledendagen uitverkocht

Er zijn helaas geen kaarten meer verkrijgbaar voor de Rabo Ledendagen op 21 en 22 maart 2015. Heeft u tickets besteld en heeft u hier nog vragen over? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam en paard Zenith SFN

Tot 50% korting op kaarten Indoor Brabant

De 48e editie van Indoor Brabant wordt gehouden van 12 tot en met 15 maart 2015 in de Brabanthallen in Den Bosch. Vier dagen lang demonstreren de beste ruiters uit de hele wereld hier hun kunnen.