Man achter laptop

Hulp bij je financiële situatie

Heb je even geen overzicht in je geldzaken, loop je achter met betalingen of heb je geldzorgen? Geldfit kan je helpen bij het fit krijgen en houden van je geldzaken. Je kunt ook het gratis nummer 0800-8115 bellen.

Logo GeldFit.nl

Wat is Geldfit?

Geldfit is een unieke samenwerking tussen verschillende soorten landelijke én plaatselijke organisaties, mede mogelijk gemaakt door Rabobank en de Rabo Foundation. Gemeenten, bedrijfsleven en hulporganisaties slaan de handen in elkaar met als doel om geldproblemen bij Nederlanders te voorkomen óf op tijd op te lossen. Op de website van geldfit.nl kun je een anonieme test doen. Op basis van de uitkomst krijg je passende tips en kun je in contact komen met partijen die je verder kunnen helpen.

Doe de test

Bel 0800-8115

Het gratis telefoonnummer is er voor mensen die liever de telefoon pakken dan dat ze een test op internet invullen. Zo willen wij schuldhulp voor iedereen toegankelijk maken. Het gratis telefoonnummer is onderdeel van de Nederlandse Schuldhulproute (NSR) waarbij Rabobank is aangesloten. Je wordt op een persoonlijke en gepaste manier geholpen. Ze luisteren mee naar jouw verhaal en denken met je, zodat jij financieel gezonder wordt. Belangrijk is dat je weet dat het gaat om een gratis en persoonlijk advies, waarbij je anoniem kan blijven.

Tip van de Rabo: In de Rabo App kun je met de functie: ‘Inzicht in je geld' zien waar je geld vandaan komt en waar je geld naartoe gaat Ontdek het hier.