Rabo Deposito komt vrij

Binnenkort komt uw spaargeld vrij

Is uw spaardoel bereikt? Of wilt u verder sparen? Geef aan ons door wat u met uw vrijkomende spaargeld wilt doen. Ook als u al eerder met ons heeft afgesproken dat u uw Rabo Deposito wilt verlengen, kunt u uw keuze herzien. U kunt namelijk mogelijk meer rendement uit uw spaargeld halen als u het op een andere manier inzet.

Wat wilt u doen met uw spaargeld?

Ik wil mijn spaargeld gebruiken

Heeft u al een bestedingsdoel voor uw spaartegoed? Zonder tegenbericht boeken wij uw spaartegoed over naar de door u opgegeven rekening. U kunt er dan vrij over beschikken.

Ik wil mijn spaargeld opnieuw vastzetten

Het kan natuurlijk zo zijn dat er nog geen doel is voor het spaargeld. U kunt het geld dan opnieuw vastzetten tegen een vaste rente en u spreekt een nieuwe vervaldatum met ons af. Neem hiervoor contact op met uw Rabobank.

Ik wil doorsparen met variabele rente

Heeft u het vrijkomende geld niet direct nodig? Maar wilt u tijdig over het geld kunnen beschikken wanneer u wel een bestemming voor uw geld heeft? Misschien is Rabo PeriodeSparen dan interessant voor u. Op deze spaarrekening ontvangt u een hogere variabele rente dan op een dagelijks opneembare spaarrekening. Wel moet u moet een geldopname van deze spaarrekening vooraf aankondigen.

Bekijk de spaarrekeningen met variabele rente

SpaarOptimaalWijzer

Met de SpaarOptimaalWijzer onderzoekt u eenvoudig hoe u uw spaargeld het beste kunt inzetten.

Naar de SpaarOptimaalWijzer

Oriëntatiegesprek

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden om meer rendement uit uw spaargeld te halen? In een vrijblijvend oriëntatiegesprek helpen wij u graag.

Meer over spaargeld

Sparen Actueel: nieuws over sparen

Alle spaarrekeningen en spaarrentes

Behaal meer rendement

Contact

Rabobank