Maak een goed start

De eindejaarsactie is afgelopen

Helaas, de eindejaarsactie is afgelopen. De actieperiode was van 6 december 2018 t/m 3 januari 2019. De veel gestelde vragen en actievoorwaarden vind je hieronder.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de actievoorwaarden vinden?

Deze kun je vinden door op onderstaande link te klikken.

Wanneer ontvang ik mijn gekozen cadeau?

Uiterlijk 1 april 2019 ontvang je het cadeau op het bij ons bekende post- of e-mailadres. Je kon maximaal één keer deelnemen aan deze actie en je kunt dus maximaal één cadeau ontvangen.

Hoe ontvang ik de bol.com cadeaukaart?

Je ontvangt van ons een e-mail met daarin de cadeaucode op het bij ons bekende e-mailadres. Deze code gebruik je tijdens het afrekenen van je aankopen bij bol.com. Geen e-mail ontvangen? Check dan je ongewenste items of spambox.

Hoe ontvang ik de powerbank, de bluetooth oordopjes of de Tony’s Chocolonely repen?

Je ontvangt de powerbank, de bluetooth oordopjes of de Tony’s Chocolonely repen met de brievenbuspost op het bij ons bekende postadres.

Wat betekent op=op?

Zijn we door onze voorraad heen? Dan kan het zijn dat je een van de andere cadeaus ontvangt. Zijn we door de voorraad van alle cadeaus heen, dan ontvang je helaas niks. We laten dit natuurlijk wel aan je weten.

Ik heb geen cadeau ontvangen?

Als je hebt voldaan aan de voorwaarden ontvang je uiterlijk 1 april 2019 het door jou gekozen cadeau op het bij ons bekende post- of e-mailadres. Heb je geen cadeau ontvangen, maar wel voldaan aan alle voorwaarden? Neem dan contact met ons op. De actievoorwaarden vind je door op onderstaande link te klikken.

Wat je spaardoel ook is, sparen kan altijd. In de meeste gevallen heb je direct toegang tot je spaargeld. Handig voor als je snel iets moet vervangen of wilt kopen.

Zelf regelen & contact

Zelf regelen Contact Chat