Man en vrouw in de keuken kijken op telefoon

Start met sparen

Kies voor onze meest gekozen spaarrekening, de Rabo SpaarRekening. Eenvoudig binnen 2 minuten geopend.

Sparen: het startpunt voor een financieel gezond leven

Sparen is eigenlijk altijd een goed idee. Je kunt zo een buffer opbouwen om onverwachte uitgaven op te vangen of je kunt ervoor kiezen om te sparen voor bijvoorbeeld een nieuwe auto of de toekomst van je kind(eren). Wat je spaardoel ook is, wij helpen je graag verder met een passende spaarrekening en verschillende oplossingen om slim te sparen.

Een groep kinderen juichen op een voetbalveld

Vier 125 jaar Rabobank en doe mee aan de Rabo Sportactie

Bij een sportvereniging kun je niet verliezen. Want met sport win je vrienden. Daarom steunen we al jaren sportverenigingen en sportbonden. En om 125 jaar Rabobank te vieren, hebben we nu tijdelijk de Rabo Sportactie. Hiermee willen we jonge sporters van 10 tot en met 20 jaar steunen met € 125 Rabo SportCadeau. Dit is een eenmalige bijdrage van € 125 per persoon voor sportlidmaatschap bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF. Bekijk of je in aanmerking komt voor de Rabo Sportactie.

Waarom sparen bij Rabobank?

Illustratie mobiel met spaarvarken

Het gemak van online

Altijd en overal je bankzaken kunnen regelen. Dat is wel zo gemakkelijk, zeker als het om sparen gaat. Via Rabo Online Bankieren of de Rabo App heb je met één druk op de knop inzicht in jouw spaarrekening(en) en kun je eenvoudig geld inleggen of overboeken.

Illustratie windmolen

Duurzame coöperatieve bank

Samen werken aan een betere wereld voor mens en milieu. Dat vinden wij belangrijk. Als klant van Rabobank draag je daar automatisch aan bij. Daarnaast kun je met onze groene spaarrekeningen investeringen in groene projecten steunen, zoals duurzame bouw en zonne-energie.

Illustratie beschermingsschild

Nederlandse Depositogarantie

Je (spaar)geld in goeden handen, daar zorgen wij voor. Bij Rabobank is je (spaar)geld automatisch beschermd door de Nederlandse Depositogarantie. Van 1 cent tot € 100.000 per persoon per bank. Dat is veilig en vertrouwd.

Slimmer met je (spaar)geld

Ben je op zoek naar meer informatie over sparen, spaartips of slimme oplossingen voor je spaargeld of spaarrekening bij Rabobank? Bekijk dan eens deze pagina’s.