Sponsering

Sponsoring

De Rabobank is al decennialang verbonden met het Nederlandse verenigingsleven. We geloven in hun kracht: verenigingen zijn het cement van onze maatschappij en van groot belang voor de toekomst. Daarom stelt de Rabobank het verenigingsleven centraal binnen sponsoring. We focussen ons niet alleen op financieel gebied en vrijwilligersinzet, maar ook op intensieve begeleiding aan verenigingen, stichtingen en clubs om verenigingsambities in te vullen.

Verenigingsondersteuning

Verenigingen, stichtingen en clubs in sport en cultuur hebben het in deze tijd niet makkelijk. Ze kampen met teruglopende bijdragen van lokale overheden, teruglopende ledenaantallen en een gebrek aan vrijwilligers en goede bestuurders. En dat terwijl verenigingen en stichtingen, juist in deze tijd, een belangrijke maatschappelijke rol vervullen. Ze vormen een onmisbare rol in de leefomgeving van mensen. Het verenigingsleven zorgt voor meer sociale cohesie en een meer tolerante samenleving. Ook worden er talenten ontdekt en klaargestoomd voor de top. Ben je bij een vereniging of club aangesloten, dan wil je ergens aan meedoen. Ieder lid doet mee. Maar meedoen doe je niet alleen, dat doe je samen. Ook het realiseren van doelen en ambities van een vereniging, pak je samen aan.

Het Grote Meedoen

Zit u in het bestuur van een vereniging, club of stichting en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met uw lokale Rabobank.

Neem contact op
Partnerships

Partnerships

Rabobank is partner in sport van NOC*NSF, TeamNL, de hockeybond (KNHB), de volleybalbond (NEVOBO), de schaatsbond (KNSB) en partner in cultuur van Kunstbende/Lowlands. Naast de structurele verenigingsondersteuning werken we samen met idolen uit sport en cultuur. Sporthelden uit Team NL of talent dat is voortgekomen uit Kunstbende. Zij inspireren dagelijks miljoenen mensen die in clubverband sporten of aan vormen van cultuur doen. Zij tonen aan dat de vereniging het beginpunt is van een mooie carrière.

Een greep uit mooie activaties vanuit onze partnerships