Vrouw trekt tuinhandschoenen aan

Hoe pak jij het aan?

Je ziet ze steeds vaker: aanpakkers. Want als het gaat om geld voor straks, wachten ze niet langer af. Aanpakkers zijn begonnen met geld opzij te zetten voor hun toekomst. Ontdek ook of sparen of beleggen iets is voor jou. Start vandaag nog, want straks heb je het nodig. Hoe pak jij het aan?

Vrouw staat in de tuin

Nieuw: spaar makkelijker met Spaarpotjes

Aanpakkers sparen nu nog makkelijker met Spaarpotjes in de Rabo Bankieren App. Hiermee spaar je doelgericht voor bijvoorbeeld een extra pensioen of de studie van je kind. Maak voor elk spaardoel een Spaarpotje aan en start direct.

Probeer Spaarpotjes
Meer weten?
Leraar zit in een klaslokaal

Ontdek of beleggen iets voor je is

Wist je dat je bij ons met elk bedrag kunt starten met beleggen? Zo kun je stap voor stap geld opbouwen voor jouw toekomst. Bijvoorbeeld om eerder te kunnen stoppen met werken of voor de studie van je kind. Word ook een aanpakker en start met beleggen.

Ontdek beleggen
Twee mannen staan voor een garage

Sparen voor een eigen huis

Om een eigen huis te kopen, heb je steeds meer eigen geld nodig. Het is verstandig om hiervoor alvast te gaan sparen. Een Spaarpotje in je Rabo Bankieren App helpt je hierbij en maakt het sparen makkelijker. Aanpakkers starten vandaag nog.

Start met sparen
Meer weten?
Een meisje zit op de bank met een tablet

Rabo PinPin leert je kind spelenderwijs omgaan met geld

Voor onze jongste aanpakkers is er Rabo PinPin. De coolste zakgeld-app waarmee je kind spelenderwijs leert omgaan met geld.

Meer over Rabo PinPin

Word ook een aanpakker

Waarom pak je het aan?

Je hebt steeds meer eigen geld nodig. Voor het kopen van een eigen huis of om eerder te kunnen stoppen met werken. Weet jij al hoeveel eigen geld je nodig hebt voor jouw straks? Doe de check en ontdek welk bedrag jij opzij moet zetten. En start direct met sparen voor jouw toekomst. Of lees hoe anderen zijn gestart met het sparen van een groot bedrag.

Lees waarom je straks meer eigen geld nodig hebt