Wil je bouwen aan extra pensioen, sparen voor dat ene droomhuis of je kinderen leren omgaan met zakgeld? Doe dan hier inspiratie op! Lees de nieuwste inspiratieverhalen en onderzoeken in onze bibliotheek.

Drie vrouwen in de keuken op mobiel

Inspiratieverhalen

Ontdek hoe leuk het regelen van je financiën kan zijn. Laat je inspireren door de interessante verhalen van anderen die je voorgingen en de handige tips die ze daarbij geven.

Laat je inspireren
Glamour

Glamour

Lees hier de Money Talk artikelen van Glamour. Hier vind je handige spaartips, interessante interviews en krijg je zelfs een kijkje in andermans portemonnee. Laat je inspireren door Money Talk van Glamour!

Lees hier meer
Man en vrouw in de woonkamer

Corona en je financieel gedrag

Ben jij bewuster gaan sparen, meer gaan praten over je geldzaken met je partner, familie of goede vrienden? RaboResearch onderzocht wat de impact van de corona-uitbraak is op je financieel gedrag.

Lees hier de resultaten en tips
Pinnen

Tips om sparen makkelijker te maken

Wat maakt sparen lastig en hoe maken we het makkelijker voor onszelf? RaboResearch zocht dit voor ons uit.

Lees hier het onderzoek
Vrouw aan tafel

Onderzoek financiële kwetsbaarheid

RaboResearch heeft onderzocht hoe financieel kwetsbaar de groep 20- tot 45- jarigen is. Vooral flexwerkers zijn het meest financieel kwetsbaar. Wil je weten hoe dat komt?

Ga naar het onderzoek
Man in klaslokaal

Onderzoek Vooruitkijken

Hoe ver kijk jij vooruit? Want hoe verder je vooruitkijkt, hoe groter de kans is dat je meer spaargeld overhoudt. Benieuwd naar hoe dit werkt? Lees dan snel het onderzoek!

Naar het onderzoek
Een stel bekijkt een huis wat te koop staat

Huurders vinden sparen moeilijker

Woon je in een huurwoning? Grote kans dat je sparen moeilijker vindt, dan iemand met een koopwoning. En dat heeft niets met jouw spaar-skills te maken. Lees hier hoe het zit.

Naar het onderzoek

Liever kijken?

Bekijk alle inspiratieverhalen in onze videotheek voor tips en tricks over het kopen van een huis, sparen voor je pensioen en nog veel meer.

Videotheek