Wil je bouwen aan extra pensioen, sparen voor dat ene droomhuis of je kinderen leren omgaan met zakgeld? Doe dan hier inspiratie op! Lees de nieuwste inspiratieverhalen en onderzoeken in onze bibliotheek.

Renee Lamboo

Porterenee

Renée Lamboo van PorteRenee maakt iedere week Money Matters, in samenwerking met de Rabobank. In iedere aflevering vertelt iemand zijn of haar geldverhaal. En dat niet alleen. Ook deelt Renée interessante verhalen met haar nieuwe podcasts. Benieuwd?

Lees hier meer
Glamour

Glamour

Lees hier de Money Talk artikelen van Glamour. Hier vind je handige spaartips, interessante interviews en krijg je zelfs een kijkje in andermans portemonnee. Laat je inspireren door Money Talk van Glamour!

Lees hier meer
Man in klaslokaal

Onderzoek Vooruitkijken

Hoe ver kijk jij vooruit? Want hoe verder je vooruitkijkt, hoe groter de kans is dat je meer spaargeld overhoudt. Benieuwd naar hoe dit werkt? Lees dan snel het onderzoek!

Naar het onderzoek
Een stel bekijkt een huis wat te koop staat

Huurders vinden sparen moeilijker

Woon je in een huurwoning? Grote kans dat je sparen moeilijker vindt, dan iemand met een koopwoning. En dat heeft niets met jouw spaar-skills te maken. Lees hier hoe het zit.

Naar het onderzoek

Liever kijken?

Bekijk alle inspiratieverhalen in onze videotheek voor tips en tricks over het kopen van een huis, sparen voor je pensioen en nog veel meer.

Videotheek