Geld, money, doekoe. We hebben er allemaal mee te maken, maar niet iedereen vindt het leuk om er ook daadwerkelijk mee bezig te zijn. Toch is dit wel belangrijk. Dat vindt ook Glamour. Daarom presenteren zij Money Talk. Speciaal voor jou, de laatste trends, tips en tricks op het gebied van geld. Daar wordt niet alleen jij blij van, ook je portemonnee. Laat je inspireren!

Spaarvarken

Glamour Beauty Festival

Op zaterdag 16 en zondag 17 november vindt het Glamour Beauty Festival weer plaats. Een heel beauty-weekend vol workshops, tips en presentaties. En Rabobank is erbij! Meer weten? 

Glamour Beauty Festival
Een vrouw checkt een bonnetje

Stop met spenden, start met sparen

Geld moet rollen! Maar om ook later een beetje te kunnen genieten van je leven is het belangrijk dat je geld opzij zet. Samen met Glamour hebben we 5 tips voor je samengesteld waarmee dat ook voor jou een eitje wordt.

Lees artikel

Bereik meer met je geld

Dinsdag 25 juni was de Glamour x Rabobank Money Talk. Naast inspirerende verhalen en praktische tips stond onze eigen Marketeer Vermogensopbouw Susanne Scheepers ook op het podium. Susanne weet alles over beleggen en waarom het zo belangrijk is om hier al vroeg mee te beginnen. In 10 minuten legt ze uit hoe beleggen werkt, wat de mogelijkheden zijn en hoe je omgaat met looptijd en risico’s. Benieuwd? Bekijk hier haar verhaal.

Kijk hier voor meer informatie over beleggen
Event Glamour en Rabobank

Glamour x Rabobank Money Talk

Eind juni was het dan zo ver: het Glamour x Rabobank Money Talk Event. Op 25 juni kwamen de 100 uitverkoren Glamour-lezeressen samen in Vondelpark3 in Amsterdam. Heb je het gemist? No worries, we praten je graag even bij.

Lees het artikel
Een vrouw kijkt op haar telefoon

Hoe bouw je spaargeld op? Een econoom geeft tips

Heb jij al een spaarpotje klaarstaan? Ook voor als het wat minder gaat? Lees hier hoe je spaargeld opbouwt, met tips van Erica Verdegaal.

Lees het artikel

Bovenstaande artikelen zijn geschreven door Glamour. Zij zijn dan ook verantwoordelijk voor de inhoud. Zoek je meer informatie en artikelen over geld (om je alvast in te lezen)? Bekijk dan de website van Glamour.

Naar de site