Twee vrouwen drinken koffie

Rabobank en Glamour

Geld, money, doekoe. We hebben er allemaal mee te maken, maar niet iedereen vindt het leuk om er ook daadwerkelijk mee bezig te zijn. Toch is dit wel belangrijk. Dat vindt ook Glamour. Daarom presenteren zij Money Talk. Speciaal voor jou, de laatste trends, tips en tricks op het gebied van geld. Daar wordt niet alleen jij blij van, ook je portemonnee. Laat je inspireren!

Een vrouw checkt een bonnetje

Stop met spenden, start met sparen

Geld moet rollen! Maar om ook later een beetje te kunnen genieten van je leven is het belangrijk dat je geld opzij zet. Samen met Glamour hebben we 5 tips voor je samengesteld waarmee dat ook voor jou een eitje wordt.

Twee vrouwen lopen samen

Glamour x Rabobank Money Talk

Inmiddels heb je het waarschijnlijk al vaak gehoord: je hebt steeds méér je eigen geld nodig. Niet alleen voor nu, ook voor later. Daarom organiseerde de Rabobank samen met Glamour: Money Talk, om jou te inspireren zodat je meer met je geld kunt bereiken. Meer weten? Houd dan deze pagina en onze social accounts in de gaten. Hier vind je binnenkort de after movie van de Glamour x Rabobank Money Talk.

Een vrouw betaalt

Geldzaken: de inkomsten en uitgaven van teamleider Ingeborg

Sparen of spenderen, een streng budgetbeleid of neem je het niet zo nauw met je financiën? In deze rubriek doen mensen een boekje open over hun geldzaken. Deze maand: Ingeborg Bloem.

Een vrouw kijkt op haar telefoon

Hoe bouw je spaargeld op? Een econoom geeft tips

Heb jij al een spaarpotje klaarstaan? Ook voor als het wat minder gaat? Lees hier hoe je spaargeld opbouwt, met tips van Erica Verdegaal.

Bovenstaande artikelen zijn geschreven door Glamour. Zij zijn dan ook verantwoordelijk voor de inhoud. Zoek je meer informatie en artikelen over geld (om je alvast in te lezen)? Bekijk dan de website van Glamour.