PinPin de coolste zakgeld app

Rabo PinPin leert je kind spelenderwijs omgaan met geld

Voor de jongste aanpakkers van 6 – 11 jaar is er Rabo PinPin. Met deze gratis zakgeld-app leert je kind spelenderwijs omgaan met geld. Want jong geleerd is oud gedaan! Download nu de app in de appstores.

Spelenderwijs en veilig leren omgaan met geld Tips over zakgeld in de Zakgeldhulp Ouders kunnen meekijken in het ouder gedeelte
PinPin de coolste zakgeld app

Rabo PinPin, de coolste zakgeld-app

Samen met PinPin de Pinguïn ervaren kinderen in een veilige omgeving hoe het is om geld te verdienen, te sparen en uit te geven. Door goed voor PinPin te zorgen, verdienen kinderen pegels (virtueel geld). Zo komen kinderen al jong in aanraking met betalen en leren ze sparen voor iets dat ze graag willen kopen. Zo maakt Rabo PinPin de waarde van geld tastbaar. En met het speciale Oudergedeelte houd je als ouder zicht op wat je kind doet.

Speciaal voor ouders: Zakgeldhulp

Rabo PinPin heeft een Zakgeldhulp in de app. Dit is handig want als ouder is het soms lastig om juiste keuzes te maken over zakgeld. Op jonge leeftijd verstandig met geld leren omgaan, is belangrijk voor later. Wanneer start je met zakgeld? Welke afspraken maak je met je kind? Hoeveel zakgeld geven andere ouders? Hoe leer je je kind veilig pinnen? De Zakgeldhulp geeft antwoord op deze vragen.

PinPin de coolste zakgeld app

Rabo PinPin met de Rabo JongerenRekening: een goede combinatie om zakgeld te geven

Door Rabo PinPin te koppelen aan een Rabo JongerenRekening, ziet je kind het saldo op de rekening, bedenkt je kind spaarpotjes en krijgt een melding wanneer je zakgeld geeft. Zo wordt de app nóg leuker. Daarnaast geef je je kind de kans om met deze betaalrekening zelf te leren bankieren, maar wel met jouw toezicht. Heeft je kind nog geen Rabo JongerenRekening? Sluit hem dan direct online af.

PinPin de coolste zakgeld app

De voordelen van de Rabo JongerenRekening

Inzicht in het saldo van je kindJe kind kan niet rood staanEen zakgeldrekening voor je kind met of zonder betaalpasInstellingen van de rekening van je kind beherenEen cadeau bij het openen
Direct openen