Man kijkt op mobiel

Ontdek of beleggen iets voor jou is

Aanpakkers kunnen niet vroeg genoeg beginnen met geld opzij te zetten voor de toekomst. Wil je bijvoorbeeld geld opbouwen voor de studie van je kind of eerder kunnen stoppen met werken? Met sparen alleen lukt het vaak niet. Wellicht is beleggen iets voor jou.

Starten met beleggen hoeft niet spannend te zijn

Je hebt misschien al eens aan beleggen gedacht, maar nog niet de eerste stap durven zetten. Tot en met 31 december 2019 gaan de minimumkosten voor de basisdienstverlening omlaag. Zo maak je gemakkelijk en stap voor stap kennis met beleggen en het rendement dat dit kan opleveren. 

Starten kan met elk bedrag.Onze experts beleggen jouw geld verantwoord.  
Tot en met 31 december 2019 korting op de minimumkosten.

Goed om te weten:
Beleggen brengt ook risico’s met zich mee. Er bestaat een kans dat je een deel van je oorspronkelijke inleg kunt verliezen. Hoe hoger het rendement dat je wil behalen, hoe meer risico je moet nemen.

Wil je eerst begrijpen hoe beleggen werkt en wat je moet weten als je wilt beginnen met beleggen?

Lees hoe beleggen werkt

Start met beleggen

Sparen, beleggen of een combinatie?

Sparen is een goede manier om met weinig risico een reservepotje op te bouwen. Met beleggen kun je op de lange termijn meestal een hoger rendement behalen dan met sparen. Onthoud goed dat dit rendement niet gegarandeerd is. Als het tegenzit kun je een deel van je inleg verliezen. Wil je starten met beleggen? Zorg er dan voor dat je eerst een buffer hebt voor onverwachte uitgaven.

Bereken zelf wat beleggen, sparen of een combinatie hiervan jou kan opleveren.

De kenmerken van Rabo Beheerd Beleggen Basis

De rust en gemak van laten beleggen.Je kunt op ieder moment geld bijstorten of stoppen.Kies zelf de uitgangspunten zoals de beoogde looptijd, je inleg en het risico dat je wilt nemen.Beleg in indexfondsen die de waarde van de beurs volgen.
Online aan te vragen.
Start met beleggen

Lees hoe beleggen werkt

Mobiel in de hand met beleggingsscherm

Korting op de minimumkosten

Onze experts beleggen jouw geld verantwoord.  
Tot en met 31 december 2019 korting op de minimumkosten van Rabo Beheerd Beleggen Basis.Altijd inzicht in jouw beleggingen in onze app.

Vanaf 1 januari 2020 geldt het reguliere tarief van € 20 per jaar. Het rendement van beleggen kan worden versterkt door een lange looptijd. Dit komt door het effect van rendement op rendement.

Lees de actievoorwaarden (PDF)

Rabobank starten met beleggen