Dure decembermaand? Nee joh, wij helpen je!

Alles eruit halen wat er in zit? Daar zijn wij het mee eens! En daarom helpen we je ook om de dure decembermaand door te komen.

Overleef de decembermaand met deze tips

Gezelligheid, lekker eten en cadeautjes. Allemaal leuke dingen, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Met onze tips maak je van de dure decembermaand een betaalbare maand. Handig toch!

Tip 1: Doe mee aan winacties voor Oud & Nieuw
Wil je met Oud & Nieuw naar een leuk feest? Wees scherp op aanbiedingen van bekende ‘partywebsites’ en hun pagina’s op social. Veel organisators van feesten geven namelijk gratis (vip)kaarten weg. Scheelt jou weer geld voor je kaartje.

Tip 2: Lijstjes, lijstjes, lijstjes
Hoeveel cadeaus moet je kopen en hoeveel denk je daaraan kwijt te zijn? Wat kost die nieuwe kerstoutfit waarmee je wilt shinen? Zet alle kosten onder elkaar en houd je aan je budget. Reserveer ook wat geld voor onverwachte kosten, bijvoorbeeld een extra cadeau of een duurder kaartje voor een oud-en-nieuwfeest.

Tip 3: Check je inkomsten
Sinterklaas, kerst en 31 december voorbij? Dan is het tijd voor 2018. Een nieuw jaar betekent misschien ook wel andere inkomsten en nieuwe uitgaven. Houd dit goed in de gaten want zo voorkom je verrassingen of teleurstellingen.

Tip 4: Organiseer thuis een kerstdiner
Knus en niet duur: organiseer thuis een kerstdiner voor familie en vrienden. Vraag alle gasten om een gerechtje te bereiden. Zo deel je de kosten en verras je elkaar met wat er op het menu staat.

Tip 5: Zorg voor grip op je knip
Neem jij je voor om in het nieuwe jaar beter op je geld te letten? Daarmee kun je nu al beginnen! Met de handigheidjes in de Rabo Bankieren App check je snel je saldo en krijg je inzicht in wat er binnenkomt. Nóg meer grip op je knip? Check hier meer info.

Contact

Rabobank