Dure decembermaand? Nee joh, wij helpen je!

Alles eruit halen wat er in zit? Daar zijn wij het mee eens! En daarom helpen we je ook om de dure decembermaand door te komen.

Nu 40% korting op een Efteling-ticket!

Zin in een dagje Efteling? Speciaal voor alle studenten die klant zijn bij de Rabobank is er nu een te gekke actie: 40% korting op een entreeticket. Er is voor iedereen wat te beleven, van een bloedstollende rit in Baron 1898 tot sprookjes die tot leven komen in het Sprookjesbos. Zo kun je wel een leuk dagje uit met je (studie)vrienden in de maand december!

Ga naar Rabostudentenspecials.nl

Overleef de decembermaand met deze tips

Gezelligheid, lekker eten en cadeautjes! Allemaal leuke dingen, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Met onze tips maak je van de dure decembermaand een betaalbare maand.

Tip 1: Doe mee aan winacties voor Oud & Nieuw

Wil je met Oud & Nieuw naar een leuk feest? Wees scherp op aanbiedingen van bekende partywebsites. Veel websites geven namelijk gratis (vip)kaarten weg. Scheelt jou weer geld voor je kaartje.

Tip 2: Lijstjes, lijstjes, lijstjes

Hoeveel cadeaus moet je kopen en hoeveel denk je daaraan kwijt te zijn? Wat kost die nieuwe kerstoutfit die je al hebt gespot? Zet alle kosten onder elkaar en houd je aan je budget. Reserveer ook wat geld voor onverwachte kosten, bijvoorbeeld een extra cadeau of een duurder kaartje voor een oud-en-nieuwfeest.

Tip 3: Check je inkomsten

Sinterklaas, kerst en 31 december voorbij? Dan is het tijd voor 2017. Een nieuw jaar betekent misschien ook wel andere inkomsten en nieuwe uitgaven. Houd dit goed in de gaten want zo voorkom je verrassingen of teleurstellingen.

Tip 4: Organiseer thuis een kerstdiner

Knus en niet duur: organiseer thuis een kerstdiner voor familie en vrienden. Vraag alle gasten om een gerechtje te bereiden. Zo deel je de kosten en verras je elkaar met wat er op het menu staat.

Tip 5: Zorg voor grip op je knip

Neem jij je voor om in het nieuwe jaar beter op je geld te letten? Daarmee kun je nu al beginnen! Met de handigheidjes in de Rabo Bankieren App check je snel je saldo en krijg je inzicht in wat er binnenkomt.

Contact

Rabobank