Rode oortjes, rode cijfers

14 februari. De dag van de liefde. Is het vooral een feestje voor vrouwen of vinden mannen het stiekem ook wel leuk? Uit onderzoek blijkt dat veel vrouwen (ruim 42%) dit feestje bijna net zo belangrijk vinden als hun eigen verjaardag of trouwdag. Populairste cadeau is nog steeds parfum.

Ben jij nog op zoek naar een Valentijnscadeau?

Geniet romantisch samen met je Valentijn van de film Brasserie Valentijn. Koop de dvd met €2 korting. Te bestellen tot en met 6 maart 2017. Of kijk naar andere aanbiedingen bij Rabo Studentenspecials.

Bekijk de aanbiedingen van Rabo Studentenspecials

Weekendje weg?

Samen een weekendje weg of een korte vakantie? Met de kortlopende reisverzekering ben je voor één vakantie verzekerd tegen materiële schade, letselschade en verlies van bagage. Je sluit de kortlopende reisverzekering af tot vijf minuten voor vertrek, ook via de Rabo Bankieren App.

Meer info over verzekeringen

HARTstikke in het rood?

Soms is het handig als je rood kunt staan. Bijvoorbeeld als je je boodschappen wilt afrekenen terwijl er te weinig geld op je rekening staat. Rood staan op je Rabo StudentenRekening kan tot de afgesproken kredietlimiet. Je kiest een limiet van € 500 of € 1.000.

Lees meer over rood staan

Werken voor de liefde

Ook de liefde kost geld. Dus nadenken over de toekomst, is zo gek nog niet. Als je al een eind op weg bent met je studie of zelfs (bijna) afgestudeerd bent, hebben wij misschien een volgende stap voor jou. Start je carrière bij de Rabobank, bijvoorbeeld met het Rabo Global Traineeship.

Bekijk alle opties

Contact

Rabobank