Zelfstandig blijven bankieren

Zo lang mogelijk mee blijven doen. Daar maakt de Rabobank zich sterk voor. Met informatie, advies en hulpmiddelen zorgen wij ervoor dat u langer zelfstandig kunt blijven bankieren. Omdat u er niet alleen voor staat. Dat noemen wij Samen Bankieren. Bekijk hoe wij u kunnen helpen.

Neem contact met ons op
Zelfstandig blijven bankieren
Cardpuller

De Rabo CardPuller

Voor mensen met reumatische klachten is pinnen helaas niet zo vanzelfsprekend. De Rabo CardPuller biedt hiervoor een oplossing. Dit hulpmiddel heeft een knijpmechanisme dat zich vastklemt om een bankpas, zodat u de pas eenvoudig uit de geldautomaat kunt trekken. U kunt één gratis Rabo CardPuller bij ons ophalen.

Comfo reader

De Random Reader Comfort

U wilt graag uw eigen bankzaken regelen via internet. Voor onze klanten die moeite hebben met lezen en zien is er de Random Reader Comfort. Met de grotere toetsen en spraakfunctie blijft u internetbankieren zoals u gewend bent. Informeer bij uw Rabobank of de Random Reader Comfort voor u geschikt is. Uw adviseur helpt u graag verder.

Random Reader Comfort
Wereldpas

De Rabo Geld Express

De Rabo Geld Express bezorgt contant geld thuis. Deze service is bedoeld voor klanten die mobiel beperkt zijn, of niet zelfstandig contant geld kunnen opnemen bij een geldautomaat. Neem voor meer informatie en kosten contact met ons op.

Muis

Workshop online bankieren

Het kan zijn dat u hulp nodig hebt bij Rabo internetbankieren en/of de Rabo Bankieren App. Daarom organiseren verschillende Rabobankvestigingen in het land regelmatig een gratis workshop online bankieren. Onder begeleiding van onze adviseurs gaat u aan de slag met online bankieren met uw computer, smartphone of tablet. Zo raakt u stap voor stap wegwijs in het regelen van uw bankzaken. Benieuwd naar de eerstvolgende workshop bij u in de buurt? Neem dan contact op.

Adviseur aan huis

De adviseur aan huis

Als het nodig is, komen we bij u langs om u te helpen met uw bankzaken. Onze adviseur aan huis helpt u graag op weg. Bijvoorbeeld voor het openen van een betaalrekening, het opstellen van een volmacht of hulp bij internetbankieren.

Making of Zo lang mogelijk meedoen

Meer weten?

Kijk voor meer services op Rabobank.nl/toegankelijkheid. Heeft u vragen over Samen Bankieren? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Eenvoudigbankieren.nl

Brochure Samen Bankieren (PDF)