Interpolis verzekeringen sluit je af via de Rabobank

Verzekeringen

10% korting op de premie van je inboedel- en of aansprakelijkheidsverzekering

  • Verzeker je huis én je spullen tegen schade
  • Verzeker de financiële gevolgen van schade aan anderen
  • Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringen

Via Rabobank sluit je een glasheldere verzekering van Interpolis af. Alle belangrijke verzekeringen heb je met de Interpolis Alles in één Polis® in één pakket. Voor elke nieuwe rubriek bouw je korting op die kan oplopen tot 12%. Bekijk de voordelen en regel alles onder één dak.

Je pakketkorting kan oplopen tot 12%8,4 voor schadeafhandeling uit 88.518 beoordelingenKies net als 1,2 miljoen anderen voor de Interpolis Alles in één Polis®

Exclusief via Rabobank: verzekeringen van  Interpolis. Glashelder

Nu een jaar lang 10% korting op je premie

Nu een jaar lang 10% korting op je premie

Zorg jij goed voor je huis en je spullen? Via de Rabo App kun je 24/7 je verzekeringen afsluiten en aanpassen. Bovendien heb je in de app in één oogopslag het overzicht van al je verzekeringen.

Sluit je een nieuwe inboedelverzekering en/of aansprakelijkheidsverzekering af? Dan krijg je nu een jaar lang 10% korting op de premie van je inboedel- en/of aansprakelijkheidsverzekering. Deze korting geldt ook als je het adres van deze verzekering(en) wijzigt vanwege een verhuizing. De actie geldt van 3 mei tot en met 31 augustus 2021. Wil je meer weten? Bekijk dan de actievoorwaarden voor alle details.

Bekijk de Inboedelverzekering Bekijk de Aansprakelijkheidsverzekering
Lees de actievoorwaarden (PDF)
Interpolis krijgt een 8,4 voor de schadeafhandeling

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis? Lees hier hoe je klant wordt.