Nu een jaar lang 15% korting op de doorlopende reisverzekering

Verzekeringen

Doorlopende reisverzekering

  • Een jaar lang 15% korting op je premie
  • Tot 5 minuten voor vertrek af te sluiten
  • Dagelijks aanpasbaar én opzegbaar in de Rabo App

Verzekeringen

Daarom verzekeren via Rabobank

Iedereen kan een stapje zetten naar een financieel gezonder leven. Goed verzekerd zijn is daar een belangrijk onderdeel van, omdat je dan niet je eigen spaargeld hoeft in te zetten als er iets gebeurt. Daarom kun je via Rabobank naast financiële producten, ook je verzekeringen regelen. Gewoon in de Rabo App.

Lees meer over verzekeren via Rabobank

Logo Geldmaat

Passende verzekeringen

Of je nu voor het eerst op jezelf gaat wonen, je eerste huis koopt of een gezin gaat starten: voor iedere fase van je leven bieden we je een passende verzekering aan. Van zorg- en schadeverzekeringen tot een overlijdensrisicoverzekering van Interpolis.

Gezond financieren van groei - Financieel inzicht

Gemak in je broekzak

Niet alleen je bankzaken regel je in de Rabo App. Ook je verzekeringen kun je hier 24/7 afsluiten, inzien en wijzigen. Geen gedoe meer met vergeten wachtwoorden of papieren formulieren. Zo heb je je bankzaken én verzekeringen altijd bij de hand. Handig als er iets gebeurt.

illustratie paraplu

Interpolis verzekeringen, exclusief via Rabobank

Als er iets gebeurt wil je een verzekeraar die voor je klaarstaat. De verzekeringen van Interpolis hebben ruime dekkingen en worden goed beoordeeld door klanten. Daarom kun je via Rabobank de verzekeringen van Interpolis afsluiten.

Interpolis krijgt een 8,4 voor de schadeafhandeling

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis? Lees hier hoe je klant wordt.