Uw Interpolis Alles in één Polis®

Eenvoudig bekijken, wijzigen en verzekeringen toevoegen

Met de Interpolis Alles in één Polis® heeft u één overzichtelijk pakket, waarvoor u één premie betaalt. U kiest zelf welke verzekering(en) u in uw pakket wilt.

Blijft uw persoonlijke situatie hetzelfde, dan heeft u er geen omkijken naar. Iets regelen kan 24/7 online in Rabo Internetbankieren. Natuurlijk kunt u ook bellen of chatten met uw Rabobank.

  • Al ruim 1,2 miljoen Rabobank-klanten gingen u voor.
  • 80% van de schades wordt met één telefoontje afgehandeld. En bent u verzekerd, dan maakt Interpolis het geld vaak binnen 48 uur over. U hoeft dus niks voor te schieten.
  • 49% van de klanten geeft de schadeservice van Interpolis een 9 of 10.

Interpolis: soepele schadeafwikkeling

Als u schade heeft of als u wat overkomt neemt Interpolis u zo veel mogelijk zorgen uit handen. Niet alleen door het geld snel over te maken, maar ook met praktische oplossingen. Bijvoorbeeld met de reparatie van uw auto, het regelen van een betrouwbare glaszetter, loodgieter, schoonmaakbedrijf óf - als het nodig is - een ervaren jurist.

De Consumentenbond adviseert om in ieder geval de inboedel- en opstalverzekering (woonhuisverzekering) af te sluiten bij dezelfde verzekeraar. Zo is er geen gedoe wie welke schade moet betalen. En de verzekeringen sluiten op elkaar aan, zodat u niet dubbel bent verzekerd.

Tot 12% pakketkorting op al uw verzekeringen

U bepaalt zelf welke verzekeringen u wilt. Er zijn 5 rubrieken: Verkeer, Wonen, Personen, Rechtsbijstand en Recreatie. Als u verzekeringen in meer dan één rubriek afsluit, krijgt u korting op de premie. Hoe meer rubrieken, hoe hoger uw korting. Zo zit dat:

Bij verzekeringen in krijgt u een korting van
2 rubrieken 3%
3 rubrieken 6%
4 rubrieken 9%
5 rubrieken 12%

Heeft u bijvoorbeeld verzekeringen in 3 rubrieken en komt er één rubriek bij, dan stijgt de korting op álle verzekeringen van 6% naar 9%.

De 5 rubrieken op een rij

Rubriek Verkeer Rubriek Wonen Rubriek Personen
Autoverzekering 
Motorverzekering 
Oldtimerverzekering 
Bromfietsverzekering 
Aanhangwagenverzekering 
Camperverzekering
Woonhuisverzekering 
Inboedelverzekering 
BuitenDeDeur verzekering
Aansprakelijkheidsverzekering 
Ongevallenverzekering
Rubriek Recreatie Rubriek Rechtsbijstand
Doorlopende Reisverzekering 
Caravanverzekering 
Bootverzekering
Rechtsbijstandverzekering

Alles in één Polis afsluiten

Als u minstens een van de verzekeringen hierboven heeft of afsluit, heeft u automatisch een Alles in één Polis. U kunt de premie per maand betalen via automatische incasso. U kunt ook eenmaal per jaar betalen. Daarmee bent u ongeveer 3% voordeliger uit.

Goed om te weten: voor de Interpolis Alles in één Polis® betaalt u maar eenmaal per jaar poliskosten (€ 4,94). Als u tussendoor iets wijzigt, is dit zonder extra kosten.

Speciaal voor studenten

Volg je volledig dagonderwijs en ben je jonger dan 28 jaar? Als student krijg je 25% korting op de doorlopende reisverzekering en profiteer je ook bij de inboedelverzekering van een extra scherp tarief.

Bekijk de studentenverzekeringen

Voorwaarden rubriek Wonen

Voorwaarden rubriek Personen

Voorwaarden rubriek Rechtsbijstand

Contact

Rabobank