Andere auto (of tweede auto) verzekeren

Heb je een andere auto gekocht? Of een 2e auto? Je kunt online je autoverzekering omzetten of een extra auto toevoegen aan je Alles in één Polis.

Wat wil je doen?

Tweede auto met dezelfde korting verzekeren

Als je een tweede auto koopt, heb je ook een tweede autoverzekering nodig. Heb je al een autoverzekering van Interpolis? Dan krijg je extra korting bij een tweede auto op je Alles in één Polis.

Hoe zit het met schadevrije jaren bij een tweede autoverzekering?

    Je tweede auto krijgt dezelfde korting, maar niet hetzelfde aantal schadevrije jaren als je eerste auto. Vul bij het afsluiten van je verzekering dus niét hetzelfde aantal schadevrije jaren in. Maar gewoon het aantal van je tweede auto (vaak 0). De korting wordt automatisch door het system toegepast.

No-claimkorting bij twee auto's

    Je krijgt ook korting als je meer dan 2 voertuigen verzekert. Heb je op je tweede auto meer schadevrije dan op de eerste? Bel Rabobank. Mogelijk krijg je op je huidige autoverzekering meer korting. Als je schade claimt aan een van de twee auto’s, dan heeft dit alleen invloed op de no-claimkorting van deze auto. Tip: bescherm je no-claimkorting met de aanvullende dekking Interpolis No-Claim Garantie®. Je kunt dan één schade per verzekeringsjaar claimen en toch dezelfde no-claimkorting of bonus-malus trede behouden.

Kan ik mijn tweede auto verzekeren bij een andere maatschappij?

    De korting geldt niet als je je tweede auto niet bij Interpolis verzekert.

Verder goed om te weten

    Deze regeling geldt niet als je kind het meest in de auto gaat rijden, of als jij of je partner een negatief aantal schadevrije jaren heeft. De regeling geldt ook voor campers en motoren.

Tweede auto verzekeren?

En heb je al een Interpolis Autoverzekering? Dan krijg je extra korting als je een 2e auto verzekert op je Alles in één Polis.

phone

Hulp nodig?