Beperkt Casco autoverzekering (WA plus)

Meest gekozen voor auto’s van 6 t/m 10 jaar oudVerzekerd voor diefstal, ruitschade, stormschade en meer Krijg 3 jaar lang het hele aankoopbedrag vergoed bij total loss en diefstal (tot € 50.000)Tot 15% korting op je premie, een heel jaar lang

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Interpolis gebruikt de door jou ingevulde gegevens om de premie te berekenen. Wil je weten hoe Interpolis met jouw persoonsgegevens omgaat? Je leest er meer over in het privacy statement op Interpolis.nl.

Autoverzekering

Zo krijg je 15% korting op je premie

  • Bij het afsluiten van je autoverzekering krijg je direct 10% korting op je premie. De korting geldt ook als je je kenteken wijzigt of een tweede auto verzekert. 
  • Download daarna de AutoModus app van Interpolis en meld je aan met je kenteken. Zo krijg je 5% extra korting op je premie. Deze app helpt jou om je telefoon te negeren tijdens het rijden. 
  • Interpolis verrekent de extra korting binnen één maand. Je ontvangt dan ook een aangepast verzekeringsbewijs (polis).

Beide kortingen gelden een jaar lang. De actie loopt van 6 september 2021 t/m 31 januari 2022.

Lees meer over de AutoModus app en de actie

Bekijk de actievoorwaarden (PDF)
ProductRating Voorwaarden Autoverzekering BC Moneyview 2020

Uitstekende dekking

De Beperkt Casco (BC) voorwaarden van deze autoverzekering zijn met de maximale 5 sterren beoordeeld door MoneyView (augustus 2020). Je profiteert bijvoorbeeld van de ruime aanschafwaarderegeling bij totall loss en diefstal.

Wat is Beperkt Casco?

Met Beperkt Casco (ook wel WA plus) is behalve schade aan anderen, ook een aantal schades aan je eigen auto verzekerd. Het gaat om schade die ‘van buiten’ komt. Bijvoorbeeld door brand, storm, hagel, diefstal, inbraak, ruitbreuk, joyriding en botsing met loslopende dieren.

Past deze dekking bij mij?

Beperkt Casco wordt meestal gekozen voor auto’s van 6 tot en met 10 jaar oud. Deze dekking past bij je als je sommige schades zelf kunt betalen. Bijvoorbeeld een flinke deuk na een botsing met een paaltje. Met Volledig Casco (Allrisk) is dat wel verzekerd.

Bekijk jouw autopremie

Lees meer over de Interpolis Autoverzekering